Originally posted by LBJmvpFORlife
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostUvek nasu decu gde god. Boljih od njih nemamo. Sve sto dodje je interes menadzera a ne Partizana. Skola je jedna od najboljih na svetu.sigpic
Comment
-
-
Jagos je ok pojacanje, ali za Mrvu nisam siguran. Covek je klasican alkoholicar
Samo da bar jedan stoper bude dobar. A sa zadnjim veznim moramo ubosti, jednostavno moramo. Markovic i Jojic danas nisu 2 lopte oduzeli, nisu taj tip igraca. Bukvalno bilo kakvog crnca da dovedu nece omasiti. Samo neka bije i grize...
Desni bek bi bio bonus. Aksent je rupetina.
Comment
-
Mrva je za nase uslove dobar igrac. To sto mu nije islo u Zvezdi uopste nije parametar. Li Adi je dosao kao neko ko je imao potencijal da bude stoper svetske klase pa 5% toga nije iskoristio u toj truloj atmosferi. Mrva je Tijago Silva licno za dvojac koji je danas izasao na teren. Potpisuj ga odmah, ne bih sekunda cekao ni sa njim ni s Jagosem. Ovu dvojicu bih terao govnjivom motkom, Ivkovic backup kao i Stevanovic s kojim bih potpisao profesionalni ugovor. Al' jbg, to sam samo ja.
Jos sto je najgore, cenim da ni Jagos ni Mrva nisu preterano skupi igraci i da mozemo lagano te plate da isfinansiramo. Samo se treba malo iscimati majku mu jebem, nesposobni smo totalno.sigpic
Comment
-
Ne pricam o igrackim kvalitetima Mrve, nego o nekim drugim stvarima. On je covek sa kojim bih ja isao u kafanu, a takve igrace je bolje zaobici ako mene pitas
Necu se ja nervirati ako on dodje, ali cu biti zabrinut do njegovog poslednjeg dana u Partizanu. Mislim nikad ne znas kad ce nekome da polupa kola, kada ce da dodje mamuran na trening, kada ce nekog klinca da vodi na kurve itd.
Pre sam nekako za Vitasa ili Marka Jovanovica ali i Mrva ce imati moju podrsku...bas zato sto su Voja i Ostoja tragikomicni.
Comment
-
Originally posted by PRINCE View PostNe zna se juce sta je bilo jadnije, da li igra Partizana, kamere, komentator ili kasnjenje sa pocetkom prenosa od 20 minuta...sigpic
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostNe pricam o igrackim kvalitetima Mrve, nego o nekim drugim stvarima. On je covek sa kojim bih ja isao u kafanu, a takve igrace je bolje zaobici ako mene pitas
Necu se ja nervirati ako on dodje, ali cu biti zabrinut do njegovog poslednjeg dana u Partizanu. Mislim nikad ne znas kad ce nekome da polupa kola, kada ce da dodje mamuran na trening, kada ce nekog klinca da vodi na kurve itd.
Pre sam nekako za Vitasa ili Marka Jovanovica ali i Mrva ce imati moju podrsku...bas zato sto su Voja i Ostoja tragikomicni.sigpic
Comment
-
Bez ulaganja nema rezultata,barem minimalnog,ne moze ni skola da pokrije sve pozicije u timu,to ne moze ni Barsina a ne nasa.Steta sto nasa skola ne moze da izbaci dovoljan broj igraca kako bi zadovoljilo apitete Djure i kljunova a da opet ostane par njih za prvi tim.
Comment
-
Pise se da nam je stigao Alphousseyni Keita, zadnji vezni, igrao u Leiriji,Akademici... Portugal uglavnomSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment