Svi oko Šćepe, kao da će sladoled da im podeli
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Bravo momci, zasluzeno ste osvojili titulu. Sad nas obradujte malo u Evropi
Jedno pitanje samo, sta se desilo sa onim brazilcem sto je doveden iz Javora? Je l' mozda povredjen? 99% je da nije bolji ni od jednog naseg mladog veziste, ali cisto me interesuje.sigpic
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostBravo momci, zasluzeno ste osvojili titulu. Sad nas obradujte malo u Evropi
Jedno pitanje samo, sta se desilo sa onim brazilcem sto je doveden iz Javora? Je l' mozda povredjen? 99% je da nije bolji ni od jednog naseg mladog veziste, ali cisto me interesuje.
Ode nam i Scepakadabra. Nemam nista protiv...ljut sam na njega jer nije pokazao ni 50% svog talenta.
Mitar, Koja i jos jedan igrac su nam dovoljni u napadu.
Comment
-
Daleko jeste ali samo da natuknem.
Sto se kvala za LS tice , 2.kolo tj za nas prvo je nikad lakse u poslednjih par godina jer nema mina sem ako Ludogorec ne uzme titulu u zadnjem kolu a nadam se da nece. Najozbiljniji rival bi nam mogao biti Gyor, sve ostalo lagano dosta.
Sto se treceg kola tice bice opet timova koje bi trebali lagano proci poput HJK-a,Ekranasa,Maribora i Nefcija a opet ima timova koji su verovatno malo slabiji od nas : Elfsborg,Makabi Tel-Aviv i Serif i 3 tima koja bi valjalo izbeci : Levski,Molde i Slovan.
A onda opet PO ce biti pretesko proci , Apoel,Bazel,Seltik,Steaua i BATE ce nam biti rivali ako dodjemo do PO , mada sve je to jako daleko , cisto malo gledam koeficijente pa masta uradila svoje.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostNe bi se bunio da sva cetvorica postanu nasi igraci.
Simon i Andrija moraju brze bolje da traze klub jer bi CG mogla mozda na SP i sigurno da imaju veliku zelju da odu tamo. Prepreka je ta sto im je menazder Stojadin.
Lomic bi sigurno dosao samo da stupe u kontakt s njim. Mislim da ne bi ni trazio mnogo.sigpic
Comment
-
Meni je Duljaj jedan od omiljenih igraca od kako pratim Partizan. Kapiram da je i dalje u formi. Dok to ne mogu da tvrdim za Simona i Andriju. Pojma nemam sta se sa njima desava.
Lomic nam ne trebe ako ostane Volkov, realno. Bolji je Marko, ali meni je i Vova ok.
Comment
Comment