Originally posted by S-Nash
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostPa sta ako igra za reprezentaciju ne igra za Spaniju nego za Bugarsku. Ljudi nisu otisli na ozbiljno takmicenje jos od Krasimira Balakova.
Zivi ti u iluziji da ovi rade nesto za Partizan. Generalno se slazemo oko dosta stvari ali me u ovo ne mozes ubediti. Nikad mi nismo normalnu upravu imali.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostPa igra dobro za Bugarsku protiv Italije i Danske, sta igraju Ostojic i Pajovic keve ti. Rnic bolji od njih a ne Bodurov. Nije on Tijago Silva ali kud i kamo bolji od ovoga sto imamo osim Ivanova.
Zivi ti u iluziji da ovi rade nesto za Partizan. Generalno se slazemo oko dosta stvari ali me u ovo ne mozes ubediti. Nikad mi nismo normalnu upravu imali.
Comment
-
Управа Партизана, а то је оно чему колеге из ЦЗ теже, је како је мени речено, део међународне мреже сигурних трансфера играча и кладионичарске мафије. Имам пријатеља који ми је о овоме причао (а кредибилитет му је врхунски), прича није за јавност те је не могу у детаље поделити са вама иако бих желео. Поткрепљена је доказима од којих сам ја остао без текста.
Део те "организације" је и Мамић са Динамом, а нису ЦЗ и Хајдук.
Из тог светла треба посматрати трансфере и политику довођења појачања у Партизан. Довести што јефтиније (без динара), а продаће се сигурно у Кину, Кореју ... 100-200 хиљада сигурних пара, без пореза, без полагања рачуна икоме.
Имају омладинску из које увек искочи неки таленат, који оде и за веће паре и то је то.
Зашто доводити некога за велике паре кад и овако може да се заради?!
Клуб је државни, паре су туђе а иду у њихове џепове.
Оно што изненађује је да још увек постоје навијачи који верују да постоји неки план и идеја око прављења јаког европског тима.The No.336 rule of a gentleman:
Being a gentleman isn’t a form of courtship, it’s a way of life.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostNema tu slaganja i ne slaganja, iza mog argumenta stoje trofeji, mnogo trofeja, iza tvog stoji samo tvoje ubedjenje.
Podrzacu ih i ja sigurno pre onih koji trenutno zele da dodju na njihovo mesto jer su manje losi ali nemoj me zajebavati, pricas o njima kao da su sveci.sigpic
Comment
-
Iz zdravog sistema idu i dobri rezultati.Ovaj Partizan nema sistem koji radi u korist Partizana i Grobara,ima sistem koji radi za licne dzepove.Naravno da moze da se izadje iz srpskog blata i napravi rezultat al za to ti trebaju strucni ljudi koji ce da rade u sluzbi kluba.Ko do sada nije video sta su Djuric i co. nikad ni nece videti a pricati kako su oni zasluzeni za osvajanja titula iako nisu u klub uneli ni 1 evro je prvo pljuvanje po pravim ljudima koji i jesu doneli trofeje a drugo neznanje.
Comment
-
U ovom,sto kaze Layzick,"srpskom blatu" ne mozemo biti Maribor.Jednostavno,sve je tu previse ukorenjeno i rutinirano da bi mogao da se pojavi covek,tj. ljudi koji imaju volju da izvuku bilo Partizan,bilo neki drugi srpski klub iz g*vana.Sve i da se pojavi neko takav,nece moci na funkciju,ili ce brzo biti smenjen.Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostPosto Zvezda uzima sve do krajasigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostNas od ove sezone kradu i u vaterpolo kupu a ne u fudbalu. Pritom nam je trener covek koji je uigrana kombinacija za prodavanje trofeja i utakmica, a derbi nikad dobio nije. Glavno pitanje je da li je nama trenutno dozvoljeno da ista uzmemo u bilo kom sportu. Odgovor cemo dobiti vrlo brzo.
Ne vidim razlog zasto bi mi sami prepustili titulu. Samo prvo mesto donosi Evropu i pare.
Comment
Comment