Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
http://www.zurnal.rs/2013/03/28/part...stu/index.html
Moram dupli, lepo priznanje za nas. Steta sto ne koristimo to na pravi nacin, valjda dodju i ti dani. Bitno je da ovo ne stane i nastavi da proizvodi talente, mozda jednom dodje neka zlatna generacija u neko bolje vreme, vreme bez Faljija.sigpic
Comment
-
Originally posted by Mr.M View PostSamo je problem sto ce posle Faljija doci novi Faljisigpic
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostBez Faljija bismo u ovom trenutku bili kao FK zvezdana. Covek koliko god da uzima toliko daje Partizanu. Zahvaljujuci njemu ozbiljni transferi odu bar 2,3 miliona vise.
Zahvaljujuci njemu gledamo npr. jednog Aleksandra Miljkovica koji ne zna osnovne elemente igre kod ni manje ni vise nego 5 razlicitih trenera.
Mi u nasoj skoli imamo toliko talenta + kad bismo napravili zdrav sistem u klubu sa skautingom gde bi jos sa strane nalazili igrace, nema tog koji bi otisao za manje od 2 miliona.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostZnam ja sta rade ja samo kazem sta bih voleo i sta je dobro za tribinu. YB nam ne treba nikako.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
PARTIZAN: Stojković, Miljković, Pajović, Ivanov, Stanković, Smiljanić, Luka, Ilić, Brašanac, Kojić, Mitrović.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment