Koja mi je skroz gotivan lik
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ljuba90 View PostKoja mi je skroz gotivan lik
Ajmo sad, jos jedan u narednih 20 minuta i da smo mirni. Red je na Mitra.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostDobri su mi i on i Luka, ne kurce se, trce, odradjuju posao. Luka samo sto nije zaplakao kad je dao gol Donjem Sremu. Ono sto mi se svidelo kod Kojica do sada je to sto je spreman na saradnju s partnerom u napadu, nije kao gomila JSL spiceva koji kad dodju u Partizan ili Zvezdu gledaju samo kako da nabiju statistiku i sutiraju kao mazge. Igra za tim a golovi dolaze sami po sebi.
Ajmo sad, jos jedan u narednih 20 minuta i da smo mirni. Red je na Mitra.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostE bas zbog ovoga sam ih i zgotivio. Odlicni su oni za nasu ligu, ali videcemo kakvi ce biti u Evropi.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostTanak je Koja za Evropu, Luka mozda i moze nesto ali u kakvoj smo situaciji Evropa je mnogo daleko, odnosno ozbiljan rezultat u istoj. Ima potencijala u velikom broju igraca ali potreban je trener koji ce da izvlaci maksimum iz njih i pod kojim ce napredovati. Sadasnji ni u snu to ne moze a sumnjam i ako dodje do promene da ce doci takav. Da ne pricamo da cemo verovatno ostati bez Tute i mozda tandem bude Ostojic-Pajovic.
Comment
-
Osvojena 3 boda na najtezem gostovanju za nas u ovoj polusezoni , ostaje +8 , 12 kola pre kraja , bravo momci , idemo po 6-tu u nizuSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
http://kapiten.rs/fudbal/medunarodni...-dve-utakmice/
Kakav je to idiot, nema dalje.
22 tima trenirao za 21 godinu, Ziva takodje ima 22 sa nesto duzom karijerom.sigpic
Comment
Comment