Stigao Eliomar
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dosadašnji fudbaler ivanjičkog Javora, Brazilac Eliomar Silva karijeru će nastaviti u redovima šampiona Srbije, Partizana.
Silva (25) je u prvom delu šampionata ubedljivo bio najbolji fudbalera Javora sa sedam postignutih golova.
Brazilac će ubrzo priključiti srpskom šampionu koji je pre dva dana započeo prvi deo priprema za drugi sezone na Tari!Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Bitno da je on Brazilac Ljubo
Juče sam gledao nešto na SOS-u i potegla se priča oko Predragu Luki iz Rada kao potencijalnoj zameni za Tomića. Mene samo interesuje kolika je realna njegova tržišna vrednost od 1.1 milion po transfermarkt.co.uk i da li će ovi naši razmišljati uopšte o takvoj investiciji.
Originally posted by trigger View PostTakvi na kraju ispadnu kao dobra pojacanja
Nego hoce li Kamara vise da ode negde? Nece nam valjda jos 6 meseci biti na grbaci.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Ma ne zelim da pljujem decka, mozda bude i solidno pojacanje. Nije u tome stvar.
Poenta je da bi mi posle pet titula, lige sampiona i ostalih uspeha morali da dovodimo mnogo bolje strance. Mi imamo strasne klince, bukvalno svaka nova generacija je ultra talentovana. Na to dodati nekoliko (za nase uslove) vrhunskih stranaca i mi smo na konju. Ova JSL drva bi trebalo da sluze samo za rotaciju.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostDa izguramo nekako ovu titulu pa cemo na leto gledati sta daljeOriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Ekipa jeste dobra, za razliku od svoje konkurencije, i slažem se oko pitanja trenera. Vermez još živi od stare slave u Humskoj, na račun izleta u Evropi. Jako bih voleo kad bi uspeli da dovedemo jednog plejmejkera kao što je bio Mo, da svojom pas igrom pravi razliku i da jednim pasom dovede igrača do rutinske realizacije, i ništa više.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
Comment