Veljko:
Ubacila sam sve tu, to je napisao u vise poruka.
Inace, u petak je dao gol i asistirao za B tim, pobedili 3:2
Fora je da će doći početkom februara dvojica njih valjda jer obojica prate drugačije segmente igre ako sam dobro shvatio sve to. Kako su rekli mome ocu da nisam jedina želja jer su našli i par stranih igrača koje prate statistički i preko snimaka a uživo će da ih prate isto od tog perioda.
Meni jedino ako bude sve u redu može zasmetati neko nametanje van fudbala kao i prošlog puta što je bilo ali za sada ništa takvo ne spominju a mislim da će to ostavit van ove priče jer valjda ne bi opet ponavljali istu stvar i problem al me ništa ne smije iznenaditi to mi i otac reče.
Ako da Bog, gledaćemo se na ljeto ovaj put svakako.
Ja ću da radim sve što je do mene ne sumnjaj
Ozdravi mi brzo i šaljem ti ono čim izađe kao i prošle godine samo me ne brukaj )
Meni jedino ako bude sve u redu može zasmetati neko nametanje van fudbala kao i prošlog puta što je bilo ali za sada ništa takvo ne spominju a mislim da će to ostavit van ove priče jer valjda ne bi opet ponavljali istu stvar i problem al me ništa ne smije iznenaditi to mi i otac reče.
Ako da Bog, gledaćemo se na ljeto ovaj put svakako.
Ja ću da radim sve što je do mene ne sumnjaj
Ozdravi mi brzo i šaljem ti ono čim izađe kao i prošle godine samo me ne brukaj )
Inace, u petak je dao gol i asistirao za B tim, pobedili 3:2
Comment