Sad sam shvatio koji bi trener bio idealan za ove nase mediokrate,naravno uz uslov da imas zdravu upravu koja radi u interesu kluba.Felix Magath.(naravno ovo sve hipoteticki,nesto ucim pa mi lete misli,ne zamerite)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Igru brisi bodove pisi
Nismo igrali bas najbolje ali dobro da smo dobili , imao je i Sasa Markovic dobru sansu , Kapiten isto imao jednu solidnu , Luka nas demolirao jbt , lose cuvan , sreca pa nije zabio , vazna 3 boda , Vojvodina i Rad su verovatno i najteza gostovanja za nas ove godine i vrlo je vazno da smo ih dobili s obzirom da Zvezda igra kod njih u gostima u drugom delu , douse sa Vojvodinom u zadnjemSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by K.Garnett 5 View PostJel ovo Zabija igrao u prvoj?!
Verovatno taksista sprema tri spica protiv Intera...
Samo je jedan taksista.
Spoiler
Nisam gledao utakmicu, video sam samo postavu na pocetku i pratio rezultat. Cim sam video Zabiju i Lolu mislio sam da cemo prodati. Ipak smo se provukli, Dzigi u trepavicu gadja. Valja uvezbati prekide jer sa Bilmezom jedino tako mozemo dati gol u derbiju + eventualno neki teski kiks Maksimovica.sigpic
Comment
Comment