Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sad bas gledam na youtubu isti autogol kao protiv OFK-e ali preslikani...Tole usavrsio namestanje utakmica
Dobro je sto su se igraci raspucali pred Nefci...dobro je i sto je Mitrovic dao gol nadam se da ce biti prvi izbor za napadaca protiv Nefcija....konacno da iz nase skole izadje neki napadac koji vredi...
Eve i Tolova pardon golova
Comment
-
Nikako mi nije jasno kako ne mozemo da imamo u proseku 15 hiljada ljudi na stadionu , pa majku mu u sta se ovo pretvara , jbt ja zivim za dan kad cu moci svako kolo da gledam dok je nekima stadion pred nosom i mrsko im otici , katastrofaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Zato sto je nenormalna atmosfera.Niko vise nece da ide na Jug kod placenika osim kad je neka veca utakmica.Na istok su Zabranjeni i murija+placeno obezbedjenje Djurica/Juga gde uvek moze da izbije sranje.Jednostavno za razliku od cigana vecina grobara ne moze da ide sa slepom podrskom kad ti u klubu sede teski lopovi,koji vrse javasluk po klubu i niko im nista ne moze,pa za koga onda da navija?Za igrace koji pokazuju qrac tribini?Ili za trenera koji sve aminuje?Ili mozda za upravu koja je poterala sve zive Partizanove legende a nekima je uspela i ugled da okalja?Neka hvala,idem tamo gde je zdrava atmosfera i gde je Partizan iznad svega,dodjite na kosarku da navijamo za nas Partizan.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostZato sto je nenormalna atmosfera.Niko vise nece da ide na Jug kod placenika osim kad je neka veca utakmica.Na istok su Zabranjeni i murija+placeno obezbedjenje Djurica/Juga gde uvek moze da izbije sranje.Jednostavno za razliku od cigana vecina grobara ne moze da ide sa slepom podrskom kad ti u klubu sede teski lopovi,koji vrse javasluk po klubu i niko im nista ne moze,pa za koga onda da navija?Za igrace koji pokazuju qrac tribini?Ili za trenera koji sve aminuje?Ili mozda za upravu koja je poterala sve zive Partizanove legende a nekima je uspela i ugled da okalja?Neka hvala,idem tamo gde je zdrava atmosfera i gde je Partizan iznad svega,dodjite na kosarku da navijamo za nas Partizan.Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostInteresuju me dve stvari. Kako je najveca posecenost u istoriji Juga bila u 4,5 godina dok su placenici vodili navijanje? Interesuje me jos kako je prosecna poseta na malim utakmicama bila kao i sad tokom 90-ih, kad smo imali mozda i najjacu ekipu, Savo, Nadj...a nismo imali placenike na Jugu? Unapred hvala.
Prvo pitanje:Uopste nije tacno cak je glupost.
Drugo pitanje:Takodje nije tacno,i poredis vreme vrata,inflacije i danasnje,to ne moze da se poredi.
Ko voli nek izvoli,ja sam to uvek govorio.Najlepse vreme je vreme Djukica kao trenera,dolazili ljudi zbog Partizana i lepe igre a Jug je bacen u drugi plan,to je ono kako treba da bude.Kriminalci,placenici,biznismeni su oterali normalne gradjane sa stadiona,nikad mi to necemo doziveti.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostPrvo pitanje:Uopste nije tacno cak je glupost.
Drugo pitanje:Takodje nije tacno,i poredis vreme vrata,inflacije i danasnje,to ne moze da se poredi.
Ko voli nek izvoli,ja sam to uvek govorio.Najlepse vreme je vreme Djukica kao trenera,dolazili ljudi zbog Partizana i lepe igre a Jug je bacen u drugi plan,to je ono kako treba da bude.Kriminalci,placenici,biznismeni su oterali normalne gradjane sa stadiona,nikad mi to necemo doziveti.
E sad imam jos dva pitanja.
Ovaj lik u pozadini sto prica na ivici overa je vodja Zabranjenih, ima dvadesetak krivicnih prijava, desetak za ubode cigana nozevima, par grobara je izbo, ostalo za sitne pljacke prodavnica, dilovanje droge i paljenje kafica. Da li taj covek treba da je u zatvoru i da li treba da bude vodja Juga?
Drugo pitanje. Taj decko koji je citav zivot po popravnim domovima, pljackao prodavnice za 10-20 000 dinara da bi imao da se uradi naprasno posle osnivanja Zabranjenih, vozi luksuzan automobil i naprasno otvara luksuzan kafic u Zelezniku( da, to je onaj deo grada gde je 90 posto lokala u vlasnistvu Ace Bulica, koji je nasledio od oca titulu "vladara Zeleznika) Da li ti je nesto tu sumnjivo? Ne bih te vise zadrzavao, pozdrav.Cuj prvi maj
Comment
-
Problem je sto tebi Jug pocinje otkad ti pratis a to je jako kratko za trajanje Juga i njegovo postojanje,zato je tvoja izjava glupost.
Sto se tice Zabranjenih nema sta da ti objasnjavam,nisam ja ni njihova pristalica ni advokat,meni skacu po ganguli obe grupacije a ova njihova borba je cista borba za vlast na Jugu,odnosno leb 'bez motike'
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostProblem je sto tebi Jug pocinje otkad ti pratis a to je jako kratko za trajanje Juga i njegovo postojanje,zato je tvoja izjava glupost.
Sto se tice Zabranjenih nema sta da ti objasnjavam,nisam ja ni njihova pristalica ni advokat,meni skacu po ganguli obe grupacije a ova njihova borba je cista borba za vlast na Jugu,odnosno leb 'bez motike'Cuj prvi maj
Comment
-
Druze procitaj sta si napisao gore sam,nikakve periode nisi pominjao,a Jug je bio mnogo srecnije mesto i bolje mesto pre raspada Juge pa i u post ratu za vreme 90' nego sto je sada.Napisao si glupost al ne moras da se izvinjavas.
Nisam ja neutralan nego sam navijac Partizana a za njih sve zajedno to ne mogu da kazem,njihova borba je njihova bruka,najmanje se tu radi o Partizanu i 'pravoj prici' kako i jedni i drugi potenciraju.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostDruze procitaj sta si napisao gore sam,nikakve periode nisi pominjao,a Jug je bio mnogo srecnije mesto i bolje mesto pre raspada Juge pa i u post ratu za vreme 90' nego sto je sada.Napisao si glupost al ne moras da se izvinjavas.
Nisam ja neutralan nego sam navijac Partizana a za njih sve zajedno to ne mogu da kazem,njihova borba je njihova bruka,najmanje se tu radi o Partizanu i 'pravoj prici' kako i jedni i drugi potenciraju.
Napisao sam u istoriji Juga a mislio sam na period od raspada bivse Juge, zato sam i generaciju Save i Nadja nazvao mozda najbolja, pa nisam mentol da ne znam price o krcatim tribinama kad dodje Hajduk pa gubimo 1:6 a ceo stadion peva ili da mi cale nije pricao o posecenosti za vreme Mancea ili da mislim da nismo imali nikada bolji tim od generacije Save i Nadja.
Ti si tvrdnju da je prosecna posecenost na malim utakmicama za vreme 90-ih bila kao i sad nazvao netacnom, a tacna je, tako da si ti jedini napisao glupost i neistinu.Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostSuper,lepo si ti to srocio samo dzabe ti sad vadjenje za prosipanje gore,oba pitanja su ti bez osnove i netacna a ti sad okreci koliko hoces.OFFCuj prvi maj
Comment
Comment