Originally posted by Condition23
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Condition23 View PostLjubasine a ova gomila u spicu: Scepovic 1,2, Zabija, Eduardo, Mitrovic, Markovic ko vec ima ne mogu da se setim. Malo li je na ovu krizu? Stoper i ofanzivni vezni vam trebaju i to hitno!
I da..sta ce biti sa Zabijom? Sta glumi?
Mozemo samo da se molimo da se Marko posle povrede vrati na neki visok nivo i da Mitra ne izgori. Posto spica sa ovim smradovima na celu kluba necemo videti.
Comment
-
Ode Aksentijevic u Vitese navodno za 2 miliona evra....odigrace samo jos protiv norvezana u cetvrtak....pocela rasprodaja..prvo Djura pusti patku kako dovodi ovog pa onog narod se malo popali i oraspolozi a on proda igraca...prodajemo buducnost, a od proslosti se ne zivi....samo Bog moze da nam pomogne zato se molite svi...
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostKonacno mozemo da odahnemo
Najveca je glupost da je on uzrok nasih problema, koji ce se nastaviti i posle njega...
Zna li se suma za koju je otisao? Mada verujem da je otisao za dzabe...
Comment
-
-
Originally posted by K.Garnett 5 View PostDa, Babovic je zauzimao mesto 3 kvalitetna AMC-a koja imamo u rezervi i sada ce konacno dobiti sansu i pocecemo da gazimo, plus ce pare od Aksenta i njega biti ulozene u pojacanja u svakooj liniji tima...
Najveca je glupost da je on uzrok nasih problema, koji ce se nastaviti i posle njega...
Zna li se suma za koju je otisao? Mada verujem da je otisao za dzabe...
Problema ima preko glave,ali jednog smo se resili.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostGde sam ja napisao bilo sta od ovoga? Samo mislim da necu vise gledati njegove "majstorije" sa loptom
Trebao je Babovic da ode jos zimus ali ne na ovakav nacin, ispalo je da su ga navijaci oterali, konstantno se trazi neka zrtva\krivac, evo sada se isto tako zvizdi Scepovicu, tera se Vermez i sta cemo? Sve igrace da poklanjamo? Jedan igrac je kriv? Navijaci ce da kroje tim? Ne radi se to tako u ozbiljnom klubu. Niko nije izasao da odbrani Babovica (i ako to nije igrom zasluzio) ni saigraci, ni trener, direktor, ni predsednik, kakav je to tim?
Svi za jednog-jedan za sve izgleda vise ne vazi?
Comment
-
Vermez ga je branio,ali to nije ni bitno. Ostalo sto si rekao je manje vise tacno,ali ne znam kako ti nije jasno da sam ja ovaj dan cekao dugo,dugo vremena. I naravno da imamo igraca u sredini terena - Sasa Ilic igra kao preporodjen.
Imamo igrace koji mogu bez problema da nabiju Tromso i da osvoje duplu krunu...ali Vermez je za sada jako los.
Nisam od ljudi koji kukaju,tako da ti se necu pridruziti...nego cu da se nadam da cemo u cetvrtak da prodjemo i da ce to mozda da bude neka moralna injekcija koja ce da otrezni igrace i trenera...i koja ce okrenuti sezonu u pravcu u kojem svi zelimo.
Comment
Comment