Originally posted by trigger
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by trigger View PostNisam ni znao da je Stankovic jos u Partizanu
Ljubo bolje i da ne odgovaras ako nemas sta pametno da kazes vidis kako Miko lepo covek objasni a ne ti se pravis pametan
Moje neko misljenje je da tamo moramo pobediti , gol razlike gol ali moramo pobediti , nikako ne smemo dopustiti da se lomi utakmica u revansuSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Pa kako se povredio?? Razbio mu neko glavu flasom na splavarenju ?? Koji smo mi sou jbt....zasto se Babovic ne povredi !!?? ......strepicemo od vikinga.....
Inace primecujem jos jedan problem.....pocinje nam liga u sred avgusta umesto NAJKASNIJE sredinom jula...ponasamo se kao da smo spanci, englezi, italijani pa nasi klubovi mogu da udju u grupnu fazu iako nisu u formi....
Comment
-
"Dobar skok Kare" Al drago mi je da se smrznu malo ove nase pi*kice tamo ,mozda im proradi cirkulacija u glavu.
Ovaj mamlaz vec poceo da kuka http://kapiten.rs/fudbal/vermezovic-...icemo-spremni/Last edited by milanche; 10-08-12, 16:00.
Comment
-
Originally posted by fudbalinho View PostInace primecujem jos jedan problem.....pocinje nam liga u sred avgusta umesto NAJKASNIJE sredinom jula...ponasamo se kao da smo spanci, englezi, italijani pa nasi klubovi mogu da udju u grupnu fazu iako nisu u formi....
Imas primer i kod Hrvata, kada im je infrastruktura malo ojacala poceli su krajem jula, tako ce i kod nas to zaziveti.Siguran sam u to.
Comment
Comment