Suska se da bi Rajkovic mogao kod nas u nekoj vrsti trejda za Baboona... Nerealno je pre svega zbog love, plus je on levi stoper ali bi realno iskidao kod nas...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
AAAJMO CRNO BELI OOOoooOOOO!!
Veceras cemo da vidimo mozemo li ili ne da budemo pravi evropski tim....u Srbiji smo dominantni i za sestu titulu se ne brinem pogotovo jer nemamo ozbiljnog konkurenta ali ova prva utakmica sa AEL-om ce da nam pokaze sve tj. ova utakmica nam je ko neka vrsta godisnjeg horoskopa...verujem da mozemo da pobedimo tamo...zajebana su ekipa ali ocekujem pobedu od najvise jednog gola razlike (1:0 ili 2:1) ali ne bi ni neresen rezultat bio toliko los (osim 0:0), a onda su u Beogradu nasi...
PS Sad sam na SOS-u procitao da ako Babovic ode u Hamburger kod nas bi kao deo tansfera mogao da dodje Slobodan Rajkovic....pusti snovi ali dizu adrenalinLast edited by fudbalinho; 01-08-12, 14:04.
Comment
-
Dodje i Ael na red , samo opusteno i polako , drzi Vermez ovo pod kontrolom , 0:2 ili 1:2 ce biti veceras ... Bolji smo od portugalacaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostVelika glupost. Preterano velika. Ja bih cak menjao strane stoperima u zavisnosti od spica kojeg cuvaju.
Veceras bre resavamo prolaz, Neca i Sale za miran san.sigpic
Comment
-
Bice bas bas zajebano...kiprani su pokazali da su odlicni kalkulanti i da znaju veoma dobro da igraju na rezultat...svi do jednog ucestvuju u odbrani, a kad napadaju napadaju samo u talasima tj. kontrama i bez zelje da dominiraju terenom vec prepustaju inicijativu...a zna se kakvi su portugalci i brazilci kad treba da se istrci kontra - zajebani zestoko.....toga se najvise boji, da se ne uljujaju ovi nasi viskim posedom lopte pa da nam padne neki gol iz kontre...a posebna opasnost su i prekidi...ipak bez obzira na ove prepreke mi imamo ekipu koja moze da da gol vise...ubedjen sam da stvaramo bar 3-4 100_tne sanse tako da samo neka realizacija bude kvalitetnija nego protiv Valete i sve smo resili vec u prvoj utakmici...
Comment
-
-
Sastav za veceras:
Stojkovic - Aksentijevic, Ostojic, Ivanov, Volkov - S. Markovic, Lovre - Babovic, Ilic, Tomic - Scepovic
Klupa: Radisa, Miljko, Stankovic, Dzigi, Lazar, Zvone, Zabijasigpic
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostNe igra Lazar hvalim te boze.sigpic
Comment
Comment