Originally posted by Ljuba90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
-
U krajnjem slucaju nebitnom,Uefa svaki zreb izmanipulise i do poslednjeg trenutka se ne zna u kojoj si grupi,jedino je sigurno povlasceni i nepovlasceni.Elem,ako bude ovakav splet pobednika,definitivno treba izbeci Kiprane i Norvezane,a najvise bi po meni leg'o Serif,nisu oni vise toliko jaki.U svakom slucaju maltene imamo vec odredjenih 5 protivnika osim ako se ne desi neko veliko iznenadjenje u revansima.
Comment
-
Voleo bih da nam padnu AEL ili Molde tj. najjaci moguci rivali...ne zelim da se provlacimo pored nekih shLj ekipa vec zelim da igramo sa jakim protivnikom gde ce igraci da se pomuce da prodju i time napreduju timski...mozemo da prodjemo sve ove protivnike, neke na laksi, a neke na tezi nacin....ja biram tezi....ako hoces da igras sa najboljima onda pobedi najbolje...nema tu mnogo filozofije...ili si sampion ili nisi....Najvise se uzdam u Vermeza jer verujem da je daleko iskusniji nego onomad kad su mu se lupale tikve po glavi...protiv valete je napravio neke takticke poteze koji su me prijatno iznenadili i mislim da ce ovaj partizan sa Vermezom znati bolje da igra na rezultat nego ranijih godina...jer to je mozda i najveci problem naseg fudbala, nema se strpljenja svi hoce sve i odma a igra na rezultat zahteva strpljenje i takticku mudrost u ovom modernom fudbalu...bice sve dobro...stedite pare za 3. kolo i play-off, a ako Bog da i Ligu sampiona....
Comment
-
-
Originally posted by fudbalinho View PostVoleo bih da nam padnu AEL ili Molde tj. najjaci moguci rivali...ne zelim da se provlacimo pored nekih shLj ekipa vec zelim da igramo sa jakim protivnikom gde ce igraci da se pomuce da prodju i time napreduju timski...mozemo da prodjemo sve ove protivnike, neke na laksi, a neke na tezi nacin....ja biram tezi....ako hoces da igras sa najboljima onda pobedi najbolje...nema tu mnogo filozofije...ili si sampion ili nisi....Najvise se uzdam u Vermeza jer verujem da je daleko iskusniji nego onomad kad su mu se lupale tikve po glavi...protiv valete je napravio neke takticke poteze koji su me prijatno iznenadili i mislim da ce ovaj partizan sa Vermezom znati bolje da igra na rezultat nego ranijih godina...jer to je mozda i najveci problem naseg fudbala, nema se strpljenja svi hoce sve i odma a igra na rezultat zahteva strpljenje i takticku mudrost u ovom modernom fudbalu...bice sve dobro...stedite pare za 3. kolo i play-off, a ako Bog da i Ligu sampiona....Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Originally posted by Miko View PostZnaci ti bi radije rizikovao prolaz u PO nego glatko da prodjemo ? Svaka cast Da udjemo u PO pa onda koga nam bace pa sta bude
Samo da Partizan ne izvuce bunkerase koji mogu biti kobniji od Moldea i bicu zadovoljan.
Comment
Comment