Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
http://www.zurnal.rs/2012/05/29/tumb...ica/index.html
Navodno, do kraja nedelje bi Pajovic trebao da potpise za nas.sigpic
Comment
-
Izgleda da je sa Pajovicevem sve zavrseno samo mi nije jasno sta ce nam on. Gomilamo stopere jos ako Maslac dodje , treba nam kvalitetan stoperSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ma nema od Maslaca nista, on se ne pominje vec dosta dugo. Realno gledano, Pajovic je bolji stoper za rotaciju od Voje Stankovica, ali nam opet pred njega, Ivanova i Ostojica treba jos jedan. Ako su ga uzeli da nam bude prvi stoper, onda ne znam. Realno je klasa za Rnica, ali nam opet treba neko ko je 2 klase bolji od njega.Last edited by colke995; 29-05-12, 02:38.sigpic
Comment
-
http://www.mondo.rs/s246249/Sport/Sp...rmezovica.html
Sto kad nam je sportski sektor ludilo? Smesno, nije Tumba lud.
Comment
-
Posle informacije da klub iz Humske više ne računa na njegovoe usluge, David Manga nije mogao da prećuti neke stvari sa kojima se sreo tokom boravka u Partizanu.
- Partizan mi je prirastao za srce i osećam veliku privrženost klubu i navijačima. Svaku šansu koja mi se ukazala pokušavao sam da iskoristim maksimalno. Ono u šta nisam bio upućen je da sam trebao da potpišem sa nekim poplarnim domaćim agentom kako bi dobio više šansi za prvi tim. To je potpuno promenilo moju sliku i mišljenje prema nekim ljudima iz vrha kluba, zato sam trazio da odem što pre. Ko zna možda se jednog dana ponovo vidimo.
Samo se nadam da će se do tada znati da je klub iznad svih i da je jedino merilo teren.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostDao bi da me 'ebe ceo stadion, samo da dodje neki iskusni stoper, koji je koliko toliko proveren.
Stepanov definitivno prva zelja.
Comment
-
Slab sam sa vremenom, ali zrtvovacu ispite
Koliko sam ja cuo, para se ima za dva pojacanja,ostala ce se dovoditi za dzabe,osim ako se ne prodaju Medo,Tomic,Babovic,Lolateli...
Ocekujem jos jednog stopera,jednog levog beka,zadnjeg veznog ako ode Medo (a otici ce), bar jedno krilo i mozda jos jedan spic.
Malo li je na ovu skupocu
Comment
-
Samo se plasim da ne zavrsimo u napadu sa bracom Scepovic (od kojih onaj bolji nece biti spreman za Evropu),povredjenim Edu-om,Markecom koji nije klasican spic i jebenim Libijcem). Za JSL je to i vise nego dovoljno, ali za Evropu je to tanko.
Comment
Comment