Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Sara View PostVerovatno ne znam ali i to koliko znam je dovoljno da ne lupim onakvu glupost kakvu si ti lupio gore.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostLepse bre prema Sari ok je lik skroz kad ti ja kazemGrant je bolji od Stanojevica kako god se okrene ;) mnogo je Stanoje sebe digao gore a nije mu to trebalo.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostCekaj bre Saro polako videces kakav je as Grant... Ja sam Zvezdas ali u svakoj utakmici je Partizan imao milion sansi i lepu igru (ne racunam poslednji derbi tu ni jedni ni drugi veze nisu imali)...Nekad te nece pa te nece."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Originally posted by Sara View PostStanoje i njegov bunker LS, dve titule, dupla kruna i udaranje cigana gde god stignemo.
Grant i njegov napredni fudbal 0:5 cigani, dovidjenja.sigpic
Comment
-
Originally posted by Sara View PostDa, njegovi raniji rezultati govore za sebe, pravi as od trenera. Ima li ekipe osim Celzija, koju nije odveo u drugu ligu.
Comment
-
Originally posted by Sara View PostDa, njegovi raniji rezultati govore za sebe, pravi as od trenera. Ima li ekipe osim Celzija, koju nije odveo u drugu ligu.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostGrant titula* finale LS. Stanoje druga liga Kine.
Svasta, tu titulu bi ti sada slavio malo morgen da nije tog Stanoja koji je napravio +10 u prvom delu prvenstva. Da je razlika izmedju Partizana i Zvezde u prvom delu bila npr. 5 bodova i nakon ona dva remija na startu proleca sada bi Partizan bio barem 5 bodova ispod Zvezde. Kakav crni Grant, sve utakmice u prvenstvu su igraci sami izgurali, jevrejska zabokrecina nije tu imala nikakav uticaj, Zvezda nas unisti 5:0 a on se zali na ugovor koji je najmanji u njegovoj raspaloj karijeri i na stolice u lozi koje ne odgovaraju njegovoj zeni. Mada vidim vec kome pripadas tako da nema poente raspravljati sa tobom, barem vidim zasto je Jug danas u raspadanju i zasto ga vode poltroni a ljudi koji istinski vole Partizan ostaju kuci.
Uzmi Granta sa sobom pa ga vodi kuci da zajedno slavite finale LS sa Celzijem, ucinices uslugu mnogim navijacima Partizana, to vam je verovatno najveci uspeh u zivotu, obojici."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
Comment