Onda ce morati da mu isplate veliku lovu?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ako cemo realno ne znam ko ce prvo da isplati Avrama u potpunosti, a potom da da taj rekordni ugovor Anticu posto su i vas isto jebali za licencu. Nesto ne znam koliko Partizanu trebaju takve egzibicije, al' dobro, hvala Bogu pa nemam nista s tim.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Tako je, samo neka se nastavi unistavanje Partizana, rasipamo se parama za trenere kao da smo Real Madrid. Fino da imamo normalnu upravu umesto mutavog stvora i dalje bi Stanoje bio trener a taj novac koji dajemo na menadzere upotrebio bi se za dovodjenje nekih kvalitetnijih igraca."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Ne znam za vas ali meni ova komsijska euforija posle pobede u prijateljskoj utakmici i priblizavanju na minus 9 govori da smo totalno dominantni Ja pristajem i sledece godine da oboje dobijemo po derbi a mi da uzmemo sestu u nizu. Jedino moram da skinem kapu Lukari, Vesicu i Kekici kako su se maestralno izvukli iz izgubljene situacije i sacuvali polozaje. Doveli par klinaca, dogovorili kup i kupili mir pred izbore i jedne i druge sa pricom o buducnosti Zvezde, iako ce na leto jovo nanovo, prodaja svega sto valja ukljucujuci i tu decu. Peta, sesta je bila i kad je Gurovic plakao, opusteno grobari, sada sledi laksi deoCuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostNe znam za vas ali meni ova komsijska euforija posle pobede u prijateljskoj utakmici i priblizavanju na minus 9 govori da smo totalno dominantni Ja pristajem i sledece godine da oboje dobijemo po derbi a mi da uzmemo sestu u nizu. Jedino moram da skinem kapu Lukari, Vesicu i Kekici kako su se maestralno izvukli iz izgubljene situacije i sacuvali polozaje. Doveli par klinaca, dogovorili kup i kupili mir pred izbore i jedne i druge sa pricom o buducnosti Zvezde, iako ce na leto jovo nanovo, prodaja svega sto valja ukljucujuci i tu decu. Peta, sesta je bila i kad je Gurovic plakao, opusteno grobari, sada sledi laksi deoNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ko god zna fudbala i gleda malo unapred zna da je odlicno da Grant ostane. Dovoljno smo jaki za titulu a napokon igramo. Da smo imali zdrave Scepovica i Edu sigurno ne bismo izgubili 3 derbija. Mozda 1. Za sad ide kako se meni svidja a vi prizivajte Stanoja vratiti ga necete. Istera one jadne kineze iz lige, cepa bunker svaku utakmicu.
Comment
-
A ti kao gledas Stanojeve Kineze ? Pa druze covek dosao nakon 5 kola u tim koji je poslednji na tabeli i ocekujes da tuce prvih 5 u ligi ? Sacekaj malo Stanoje je jedan od najperspektivnijih srpskih trenera, doci ce i njegovih 5 minutaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostA ti kao gledas Stanojeve Kineze ? Pa druze covek dosao nakon 5 kola u tim koji je poslednji na tabeli i ocekujes da tuce prvih 5 u ligi ? Sacekaj malo Stanoje je jedan od najperspektivnijih srpskih trenera, doci ce i njegovih 5 minuta
Comment
Comment