Originally posted by Drazen 3
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by S-Nash View PostSminka je izvuce tu i tamo, bez nje je grob. Doduse telo je za 10, IQ takodje 10.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostZa njenu profesiju i ne treba veci IQ. Da se potpise, skine i da bira sminku, odjecu...
Al dobro, pustimo fuficu nek siri lazi i vratimo se Partizanu.
Igrac koji ako dobije pravu sansu uskoro moze da napravi odlicnu karijeru i mnogo doprinese Partizanu. Izuzetno kompletan, moze da igra na 3-4 pozicije u veznom redu.
sigpic
Comment
-
-
Originally posted by Drazen 3 View PostVelika vecina je ovakva, nemoj da se lazemo sadNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Oduvek mi je bilo jadno kad na njihovom forumu opominju kao pisi cirilicom, ukljuci cirilicu pa se javi, onako drsko kao da pises albanskim pismom a ne srpskim koji je merodavan koliko i cirilica. Ne smeta im sto ni oni sami koji opominju nemaju sva slova na tastaturi pa deluje cirkusantski kad napisu recimo Идемо у Зеневу туристицки ali smeta ako je sve to lepo napisano na latinici. Mislim pisem ja cirilicom uzivo, ali je krajnje indijanski nekog ogranicavati na netu samo na cirilicu. To je bas onako isiljeno furanje patriotske price.Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostOduvek mi je bilo jadno kad na njihovom forumu opominju kao pisi cirilicom, ukljuci cirilicu pa se javi, onako drsko kao da pises albanskim pismom a ne srpskim koji je merodavan koliko i cirilica. Ne smeta im sto ni oni sami koji opominju nemaju sva slova na tastaturi pa deluje cirkusantski kad napisu recimo Идемо у Зеневу туристицки ali smeta ako je sve to lepo napisano na latinici. Mislim pisem ja cirilicom uzivo, ali je krajnje indijanski nekog ogranicavati na netu samo na cirilicu. To je bas onako isiljeno furanje patriotske price.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Slika iako smesna ima malo dublju poruku, mi smo nastali u neko bolje lepse vreme, zdravije za odrastanje zdravije za zivot. Vi pak u najgore ratno, zloupotrebljeni na celu vam bio ratni zlocinac, istina da je sada i jedna i druga prica daleko od toga sto su bile, niti smo mi K od one kaznene ekspedicije i njihove ideje a niste ni vi toliko izgoreli kao pre. Bitno je ipak napomenuti ko sta i kako makar i ne bila istina
Comment
-
Comment