Veliki kiks, ali ja nisam previse zabrinut. Stize u pravo vreme da nam ukaze na eventualne propuste u pripremnom periodu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne uzmemo li titulu , Granta treba ubiti ali bukvalno prokocka li 10 bodova prednosti , a doduse nismo ni mi valjda baksuzi da kiksamo na jos 3-4 tekme a da Zvezda dobije sve do kraja , ih sada ... Doduse i mi smo njima ono kad je Stanoje dosao okrenuli ali ponovo ...Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostZnaci ova utakmica mnogo,jer su dali vetar u ledja ciganima.O igri necemo mnogo,ko je hteo da vidi video je.Na kup slobodno zaboravite,i da prodjemo cigane,u sta sad vec sumnjam,Vojvodinu u NS necemo dobiti 100%.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostZnaci ova utakmica mnogo,jer su dali vetar u ledja ciganima.O igri necemo mnogo,ko je hteo da vidi video je.Na kup slobodno zaboravite,i da prodjemo cigane,u sta sad vec sumnjam,Vojvodinu u NS necemo dobiti 100%.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostZnaci ova utakmica mnogo,jer su dali vetar u ledja ciganima.O igri necemo mnogo,ko je hteo da vidi video je.Na kup slobodno zaboravite,i da prodjemo cigane,u sta sad vec sumnjam,Vojvodinu u NS necemo dobiti 100%.
Odigramo nereseno na veoma teskom gostovanju iz vise razloga, i odmah ovi komentari puni pesimizma. Partizan se nikoga ne boji, ne boje se nikoga ni navijaci Partizana. Imamo kvalitet da ovo prvenstvo mirno privedemo kraju.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostZnaci ova utakmica mnogo,jer su dali vetar u ledja ciganima.O igri necemo mnogo,ko je hteo da vidi video je.Na kup slobodno zaboravite,i da prodjemo cigane,u sta sad vec sumnjam,Vojvodinu u NS necemo dobiti 100%.sigpic
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostUzice nisu lakse gostovanje od ovoga.Ne zaboravi da je Stanojevic u NP za kombinovanim sastavom dobio 0-3.Mozete da me zovete pesimistom za mene je to realnost,videcemo dal ja gresim ili vi ne mozete da je prihvatite.sigpic
Comment
-
Originally posted by Miko View Postznam ja , vojvodina,zvezda,sloboda,spartak ,dovoljno ? radnicki ?sigpic
Comment
Comment