Originally posted by Astore
View Post
Mikula, Aleksandar Stanojevic je nasledio sistem, koji godinama svakom trenercicu daruje rezultat koji mu kasnije u pecalbi zaradi koji dinarcic. Kvalitet trenera koji uspevaju u Partizanu izuzimajuci Vermeza je smesan, pogledaj klubove u kojima su obitavali i zavrsili Djukic i Jokanovic, a dok su bili kod nas kovani su u zvezde. Sistem je taj koji osvaja a ne Sir Shamrock, Jokan the talking machine ili Djuka '' i ja volim Zvezdu ''. Taj sistem ce i Jevremu u pocetku pomoci da dobije poverenje vecine nevernih Toma ali je razlika sto kada bude resavala jedna utakmica kada trener treba da prelomi i da svojom odlukom napravi razliku on ce to moci a Sir Shamrock to ne ume. A reci da iza Stanoja stoji rezultat a iza Djurica ne je najobicnija glupost, Dragan Djuric ga je tu i postavio, znajuci da je poslusni deckic koji nece mnogo laprdati ali eto Sir je imao iza sebe Bika koji ovaj klub sprecava da napreduje onog trenutka kada mu je pomogao da se digne. Bik je ovaj sistem doveo tu gde jeste ali je sistem vremenom prerastao njega i to se Biku ne svidja i ne da mu da ide napred. Dragan Djuric je neko ko je u ovom trenutku manje stetan po klub nego Stanoje i tri musketara. A ti mikula mene da iskljucujes iz rasprave to ipak mislim da nemas sansi.
Nije zlato sve sto sija ;)
Comment