Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ocajno smo odigrali izgleda ceo mec a evo sad gledam snimak i nista, nemam nameru za 2. poluvreme. Mada nije ni bitno posto Teleoptik igra prvenstvo pa nisu momci mogli da igraju. Dobili su 3:0 danas, Djokovic pokidao. Talentovan igrac i nevidjeno brz ali je imao problema sa povredama. Ako je tacno to sto sam cuo od par ljudi, nema taj sta da trazi tamo i zreo je za prvi tim kao i Jojic koji ce od januara biti promovisan.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostProbacemo da dovedemo i Luku Milivojevica. To bi bilo dobro
Kostica sam isto gledao i mislim da bi bio odlicno pojacanje, posebno zato sto su nam krila takva kakva su.
Kad bi dosla ova dvojica i Aleksic pa da pevamo.sigpic
Comment
-
Ne spominje se Aleksic. A verujem da ga necemo ni juriti dok god neko ne odvede Stojketa. Spominju se jos Miric i Maksimovic. Ovog drugog cemo teze dovesti jer ima ponude iz Nemacke. A Miric ce biti nas ako mi to budemo zeleli. Mada nije mi on neki igrac,no videcemo.
Comment
-
Miric meni na manageru razbija ;) Doveo sam ga istog casa kada sam prodao Babovica ;)
Inace da pobedimo i ovo kolo i pred Veciti da udjemo sa 4 boda prednosti minimalnoSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Originally posted by Miko View PostMiric meni na manageru razbija ;) Doveo sam ga istog casa kada sam prodao Babovica ;)
Inace da pobedimo i ovo kolo i pred Veciti da udjemo sa 4 boda prednosti minimalno
P.S. Mozda dodje i Knezevic
Comment
-
Uum, Milivojevica necete dobiti, on je Zvezdin. Mi najvise poslujemo sa Rankom...Ni ovoga iz Radnickog necete lako dobiti Ljubasu.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostUum, Milivojevica necete dobiti, on je Zvezdin. Mi najvise poslujemo sa Rankom...Ni ovoga iz Radnickog necete lako dobiti Ljubasu.
Comment
Comment