Originally posted by AcaGrobar
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ljuba90 View PostMedo i Lola ce biti zastoko kaznjeni za nesportsko ponasanje...mada ja Medu ne bih kaznio,lik stranac je ginuo vise za Partizan od Vukica i co. Ali svakako je vreme da vidimo talentovanog S.Markovica u prvoj postavi.
@LBJ
Cini mi se da ce se sa dolaskom Mange Sale konacno premestiti na svoju poziciju,a to je iza napadaca.Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Originally posted by AcaGrobar View PostStanoje je stvarno puk'o...pa Medo nikako ne zasluzuje da bude kaznjen,posebno ne sada kada smo u govnima ovakvim...
@LBJ
Cini mi se da ce se sa dolaskom Mange Sale konacno premestiti na svoju poziciju,a to je iza napadaca.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by AcaGrobar View PostNe znam zasto svi pljuju Saleta.Pa covek je GINUO i u cetvrtak!E sad,nije na njemu da daje golove,on je svoj posao radio kako treba,trcao,proigravao i sve sto treba,nego dzaba kad volovi oko njega!
Comment
-
Realno Sale nema snage za 1.tim , bez obzira sto on srce ostavljao na terenu , nama ne treba srce nego igra , on treba da udje od 30 minute i igra , nema on snageSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Originally posted by Ljuba90 View PostNe bi ni ti imao da imas 30 i kusur godina i da moras da igras krilo ili kako god se zove ta pozicija koju je Stanoje izmislio za Saleta. On MORA da bude iza spiceva jer salje fantasticne lopte iza ledja odbrambenih igraca.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Jel ti citas sta ja pisem??? On igra na poziciji na kojoj mora dosta i defanzivi da se posveti,a to unistava i njegovu ofanzivu...ako bi bio iza spiceva ne bi morao toliko da trci i da trosi snagu i mogao bi lagano da odigra celu utakmicu!
Comment
-
MA citam ali i to tesko. Ali Stanojevic nece popustiti , videces da ni sutra protiv OFK-e nece igrati iza spiceva. Stanoje kad upre u nesto ...Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment