Originally posted by LBJmvpFORlife
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ljuba90 View PostJedna odlicna vest Najperspektivniji golman Srbije,Branimir Aleksic ce uskoro postati nas igrac i biti konkurencija Stojkovicu. A vec od Januara ili Juna postati nas prvi golman
LBJ,nisam ja rekao da si ti pljuvao Saleta,vec da ga vecina navijaca pljuje,ne znam ni ja zasto.Ja uopste nisam primetio da Vukic igra toliko lose.Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Onako kako smo igrali protiv Petrzalke u pripremnoj bi bilo dovoljno da se raznese Samrok (posto su tu negde po kvalitetu,mozda Samrok jedva malo bolji trenutno).To je bila igra brzih i jakih pasova i konstantnog dopunjavanja i ubacivanja u svim fazama,bez komplikovanja nego jednostavno i prosto, a sada u poslednje dve utakmice nema nista od toga nego opet igra kao u jednom delu prosle sezone... Pad je ocit,nadam se da je u pitanju kratkorocna oscilacija...
Comment
-
-
Originally posted by Ljuba90 View PostMa super je on,zna svasta da odbrani,ali zna i da se obruka...mislim da pre svega kvalitetom ne zaszluzuje da bude prvi golman Partizana. Gde mi je sad Mladen Bozovic
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostMa on je ubica, Mladen nije video nista na daljinu ne sme da izadje ziv na loptu.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostMladena da mi nisi dirao Samo da Stojke nauci da postavi zivi zid,da bude sigurniji prilikom branjenja suteva iz daljine i to je dovoljno. Ali kazem ti,mislim da ce nas brzo napustiti ;)
Comment
Comment