Ma ko kaze da ih ne prolazimo lagano,samo kazem da ne treba ocekivati da cemo im dati golova kao Rilu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pa nisu bas toliko losi ovi iz Irske,prosli su dva kola kvalifikacija LS,prvo i drugo,solidan je to tim cim je dogurao do treceg kola,nije za podcijenjivanje i glupo je nadati se kanonadi.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Manda nisu prosli 2.kola nego su prosli samo 1 , 1.kolo nisu igrali , ima da ih nema u Beogradu a tamo ce isto petarda bar bitiSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
De ste raja Ja sam obe utakmice gledao u Grckoj i zahvalan sam zbog toga...imao sam bar kako da utopim tugu
Necu nikog pljuvati,ali Stanoje mora da shvati da Vukic nije vise fudbaler. Rna me odusevio,nisam mogao da verujem. Volkov je trenutno nas najbolji igrac. Edu ce pokidati ovu sezonu,zapamtite to. Tuta Bugarin nije los,ali vidi se da moze mnogo bolje. Zanima me kako ce taj Markes da igra. Scepa moze da eksplodira,ali ja bih davao sansu i Jovanci.
Dupla kruna je sigurna,to je jasno!
Comment
-
Mislis peti.
Edu, Scepa, Jovanca, Mamba - zaista dovoljno. Samo da vidimo kakav je Manga pa ako je stvarno dobar kao sto kazu nek igra on levo, Neca desno a Sale u sredini i to je odlicno. U svakom slucaju mislim da je bolji od Babovica i Vukica.sigpic
Comment
Comment