http://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%BAnior_D%C3%ADaz evo ga stoper stize
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by DovlaBGD View Poston je u visli vec par godina na pozajmici,pa rece mi lik da je blizu dogovora medjutim kao i sve ostalo uzmi ovo sa rezervom,svasta se prica,mada ne bih imao nista protiv da dodje.sigpic
Comment
-
Jovica je mozda najsvestraniji igrac protiv kog sam igrao i zivotu i kog sam gledao uzivo. Za neke koji ne znaju moze da igra sve po desnoj strani, moze da igra i centralnog veznog, bio je 2009 godine najbolji igrac malog fudbala u srednjim skolama u Srbiji kada je njegova skola pobedila u Srbiji te godine. Bog Otac i toliko mi je drago, AJDE BRE! Mocni Jovica!
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostJovica je mozda najsvestraniji igrac protiv kog sam igrao i zivotu i kog sam gledao uzivo. Za neke koji ne znaju moze da igra sve po desnoj strani, moze da igra i centralnog veznog, bio je 2009 godine najbolji igrac malog fudbala u srednjim skolama u Srbiji kada je njegova skola pobedila u Srbiji te godine. Bog Otac i toliko mi je drago, AJDE BRE! Mocni Jovica!sigpic
Comment
-
Jedva cekam 2 ili 3 avgust ... ... Posto mi je prosle godine u Beogradu na JNA bilo odlicno na svim mecevima ... Atmosfera neponovljiva tako da jedva cekam Genk u BG ...Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ja sam trebao na more 1. avgusta ali pomeram za 4 zbog Beograda pa cu iz Beograda mozda i direktno na more , necu se ni vracati verovatno u Banja LukuSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Imate PP pa tu pricajte gde cete i sta cete, ne zabedjujte ovde.
Sto se tice Genka, navodno su im Kurtoa (golman) i De Brujne (veznjak) 80 % ekipe. Kurtoa ipak ostaje na pozajmici jos godinu dana pa ce onda u Celsi a jos se ne zna da li prodaju De Brujnea. Najslabija karika su im stoperi koji lako ispadaju kad protivnik igra kratkim pasom. Ovaj Madjar Tozer odlicno izvodi prekide i iz prekida su dali dosta golova prosle sezone, prakticno je to kljuc njihovog osvajanja titule. Cesto se pogube kad protivnik ima inicijativu i vole kad oni diktiraju tempo.
Al sve u svemu ne sumnjam u prolaz, samo da stoper dodje, odlepio sam vise.sigpic
Comment
Comment