Ovo je smejurija opet ce da zarade milione od prodaje a da potrose smesne pare ,daju skoro milion za Jovancica balvana(Bogun 2) i jos kao tandem sa Dijarom kad se vrati.Petkovic iz Ofk je dobar ali je klinac,Mladenovic takodje? JEBOTE treba da se kupe igraci koji prave razliku u evropi,a ne opet klinci kao za buducnost,svake godine ista prica,zadovoljavamo se malim stvarima.Jos sam ubedjen da ce Savica prodati.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ova uprava nije zasluzna za titule nego prvenstveno treneri i igraci ali i nikad jadnija zvezda....Pun mi je k*** fosila Babica u Partizanu i ostalih staraca.Gde su pravi Grobari u klubu osim nadja i krstajica? Djuri zalizanom je najbitnije kako ce lukica i bari da isproziva. Bjekovic je bre gospodin za ove.
Comment
-
Originally posted by DovlaBGD View PostOva uprava nije zasluzna za titule nego prvenstveno treneri i igraci ali i nikad jadnija zvezda....Pun mi je k*** fosila Babica u Partizanu i ostalih staraca.Gde su pravi Grobari u klubu osim nadja i krstajica? Djuri zalizanom je najbitnije kako ce lukica i bari da isproziva. Bjekovic je bre gospodin za ove.Last edited by LBJmvpFORlife; 04-06-11, 10:10.
Comment
-
Originally posted by DovlaBGD View PostAjd lepo sad da biras reci i da mi vise ne j***s nista.Imam evropskih utakmica koliko ti nemas skolskih casova zato pazi kako pricas nemoj ko cigani da se prozivamo.Ovo sto sam ja napisao je stav nekih ljudi pametnijih od mene i tebe.Toliko.
Comment
-
namerno sam rekao evropske i pritom mislim na ostovanja,nemoj meni o domacim utakmicama molim te,obisao sam sve moguce selendre u srbiji uzduz i popreko MAJSTORE.A i ja kenjam taj Bjekovic je jos u klubu a tebi nek mazu oci sa dobrim rezultatima u nasoj vrhunskoj ligi,aj uzdravlje.I da verovatno sedim na zapadu kralju, ;)
P.S: ja sam realan i gledam 2 koraka unapred za sutra bolje Partizana a vi kako hocete.
Comment
-
Originally posted by DovlaBGD View Postnamerno sam rekao evropske i pritom mislim na ostovanja,nemoj meni o domacim utakmicama molim te,obisao sam sve moguce selendre u srbiji uzduz i popreko MAJSTORE.A i ja kenjam taj Bjekovic je jos u klubu a tebi nek mazu oci sa dobrim rezultatima u nasoj vrhunskoj ligi,aj uzdravlje.I da verovatno sedim na zapadu kralju, ;)
Comment
-
Taj bjekovic je napravio sjajnu generaciju i usao u LS uzeo 3 boda u mnogo tezoj grupi i igrao osminu finala UEFA lige.Nit ga ja volim nesto ali je Grobarska legenda koja zalsuzuje postovanje ako nista zbog ljubljane 1976-e. Imao je covek i petarde i neuspeha,ali i ovi su ispadali od apoela pa se nisam bunio,jednostavno ne vidim razliku,da nije saleta stanojevica gde bi mi bili sad.Svrati nekad na UO kluba da vidis ko vodi glavnu rec.Babic matori koji je hteo stanoja da otera.
Comment
-
Originally posted by DovlaBGD View PostTaj bjekovic je napravio sjajnu generaciju i usao u LS uzeo 3 boda u mnogo tezoj grupi i igrao osminu finala UEFA lige.Nit ga ja volim nesto ali je Grobarska legenda koja zalsuzuje postovanje ako nista zbog ljubljane 1976-e. Imao je covek i petarde i neuspeha,ali i ovi su ispadali od apoela pa se nisam bunio,jednostavno ne vidim razliku,da nije saleta stanojevica gde bi mi bili sad.Svrati nekad na UO kluba da vidis ko vodi glavnu rec.Babic matori koji je hteo stanoja da otera.
Comment
Comment