Au jadan partizan
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sad sam bas procitao sta je lik uradio, treba i njega i ovog naseg mrcinu Addy-a oterati u 3 pm, pa neka tamo glume neke zvezde mamu im...sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostSad sam bas procitao sta je lik uradio, treba i njega i ovog naseg mrcinu Addy-a oterati u 3 pm, pa neka tamo glume neke zvezde mamu im...
Inace, neka poj*bu onom Adiji i majku i tetku, ako ce ga tako naterati da igra bolje . Mada znam kako mu je, dvoje su mu umrli u poslednjoj godini, treba malo strpljenja .
Comment
-
-
Originally posted by DovlaBGD View PostRazumemo frustracije,pustite decka ja bih se isto ponasao da ne vidim titulu 3 godine u fudbalu i 13 godina u kosarci
bolje se pozabavite igrom svog tima, tj ne igrom, izgleda da na treningu vezbate samo padanja, posto su juce i scepa i onaj matori konj iliev opet pokusali da pecaju na foru, a i ne znam kako ilieva nije sramota da se onaka baca i to u dva dana za redom, ko da su ga tri snajpera pogodila u levo jaje
a i kondicija vam je na vrhuncu, necete vi ni izdrzati do subote, tako da bi ja preventivno trazio doping kontrolu za vase igrace... jbg dok su neki vredno crncili i trenirali po suncu, drugi se po tom istom suncu brckali po dubajiu
Comment
-
Znaci dok je zvezda bila jadna u prvoj polusezoni kada je kaludjerovic davao golove u stotom minutu,kada vam je igra bila sramotna,kada ste se mucili sa svakom ekipom,niko od nas nije dolazio da vas podjebava tamo...a partizan odigra lose 5 utakmica,i ti ceo dan blejis na partizanovoj temi...mislim da je ovde sve jasno.Bavi se svojom ekipom,pusti nas da lecimo komplekse...pogotovo ove od zadnje 3 godine ;)
Comment
-
Originally posted by carter985 View Postnemoj ni pocinjati o frustracijama, posto ste vi isfrustrirani otkad vam je osnovan klub ;)
bolje se pozabavite igrom svog tima, tj ne igrom, izgleda da na treningu vezbate samo padanja, posto su juce i scepa i onaj matori konj iliev opet pokusali da pecaju na foru, a i ne znam kako ilieva nije sramota da se onaka baca i to u dva dana za redom, ko da su ga tri snajpera pogodila u levo jaje
a i kondicija vam je na vrhuncu, necete vi ni izdrzati do subote, tako da bi ja preventivno trazio doping kontrolu za vase igrace... jbg dok su neki vredno crncili i trenirali po suncu, drugi se po tom istom suncu brckali po dubajiu
Comment
Comment