Tema za popularnog �uleta...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predrag Jurišević
Collapse
X
-
Odg: Predrag Juri�evi?
Ako je ovo Pedja koji prenosi NHL onda sve pohvale &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J ..mogao bi on i fudbal da prenosi
Comment
-
Odg: Odg: Predrag Juri�evi?
[quote author=fc nadal link=topic=907.msg40173#msg40173 date=1228402938]
Za nfl je stvoren a za tenis .....................
[/quote]
100% tacno. kada bi Neca pozajmio Areni , Zuleta da odradjuje one prenose bio bi human gest mada istini za volju Pedja nije popularan medju 95% fanova nfl, mada ako bi mu pripomagala slatki bucko Tijana onda bi mozda i cutali...ko ima arenu 2 sinoc je mogao cuti jednog nesrecnika koji je zalutao u tv prenose u snimku meca Arizona i Karolina. covek je cudo a ocigledno je i cudo onaj sto ga postavio da radi prenose.
Comment
-
Ko ono bese prenosio NFL na 3k? Mislim da su bila trojica-cetvorica ako se ne varam, mada se pustali i neke vecernje tekme bez komentatora &*#GI(] &*#GI(]. Jurisevic,Pesikan,mislim da je bio onaj sto je bio gradski sekretar za sport, Miklja Igor. A ovaj Krivokapic sto sad radi na areni mislim da je i on prenosio kasnije... i Golalic ... Davno je bilo pa se ne secam bas najbolje imena ali bila je to dobra ekipa:: sigurno bolja od kombinacije Sakan-Krivokapic , a pogotovo bolja od onog nesretnika sto je na pocetku sam prenosio &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
Malo off topic #&^4A
Comment
-
Pedja i Deki udarna kombinacija. Krivokapic i Pesikan nisu radili prenose. Pesikan je bio najzasluzniji sto su radili prenose na 3K mada su ih dobili dzabe. Miklja je radio neke emisije 3d-mol ili tako nesto. bucko Tiki je radila uvode u prenose nfl-a na 3K.
ova dvojca na Areni su ocajni ali mnogo manji od onog nocasnjeg . onaj je bio vrh , vrhova.
Comment
-
Šta reći sem ponoviti pohvale na račun Juriševića. Sjajan komentator, najbolji fudbalski komentator.
Prenosi ruske lige dobijaju na kvalitetu zbog njegovih komentara.
Dobar je još i drugi komentator ruskog fudbala, viđam ga i kao spikera na BN tv iz Bijeljine.
Ostali fudbalski komentatori? Od srednje žalosti do blagog očaja!
Comment
Comment