Announcement
Collapse
No announcement yet.
TIP DANA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
David Lee preko 18.5
Steph se povrijedio , sto znaci da ce se 80 % napada rjesavati preko Davida i Klay Thompsona ..
Ako ne udje u probleme s faulovima , prilicno sam siguran da ide preko
24-15
Comment
-
Utah Jazz vs Philadelphia Sixers H2(-8.5) @1.85 ( mozzartbet )
Mislim da je ovo prevelika prednost za Utah,oba tima su u losoj formi i ocekujem tesnu utakmicu.
Moj Skor 13-12Last edited by NbaIsMyLife; 26-03-13, 13:54."Nikad ne odustaj od necega sto volis"Legends never die. Mamba will be back!sigpicHOUSE ALL NIGHT LONG
Comment
-
Cilic-Isner 2 (2.35)Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by BLBL View PostSara Errani - Ana Ivanovic 2 (2.20)
19 - 17
E, moja Ana...
France - Spain 1X (1.60)
Francuzi bez nekih novih povreda i problema sa suspenzijama, tako da ce izvesti prilicno jaku ekipu veceras, sa odlicnim triom u napadu(Benzema-Valbuena-Ribery). Gledao sam prvi duel ove dve ekipe i zaista je Francuska bila odlicna, pa ne vidim nijedan razlog za ovoliko favorizovanje Spanaca.Ogromna motivacija i domaci teren su takodje na strani Francuza, plus Spanci dolaze nakon razocaravajucih 1:1 protiv Finske. Nema Casillas-a koji je vec duze vrijeme povrijedjen, dok ce biti i bez lijeve strane terena, s obzirom da izostaju i Jordi Alba i David Silva. Ukoliko Francuska ponovi igru iz prvog meca, mislim da itekako imaju dobre sanse da izvuku bod(ove) iz ovog meca i da zadrze prvu poziciju.
19 - 18
Comment
-
Originally posted by NbaIsMyLife View PostUtah Jazz vs Philadelphia Sixers H2(-8.5) @1.85 ( mozzartbet )
Mislim da je ovo prevelika prednost za Utah,oba tima su u losoj formi i ocekujem tesnu utakmicu.
Moj Skor 13-12
Moj Skor 13-13"Nikad ne odustaj od necega sto volis"Legends never die. Mamba will be back!sigpicHOUSE ALL NIGHT LONG
Comment
-
Lee 23 , dobar , iako je igrao Steph
Danas :
Crna Gora - Engleska 2 @ 1.90
Jednostavno , ne mogu da ne probaj na ovoj kvoti .
25-15
Comment
Comment