Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by aleksaVP View Post
    Titula je ovde rezervisana za Viku , pokazala je po meni najbolju igru ovde u zenskoj konkurenciji
    nece imati Kineskinja nikakve sanse , ja sam se samo bojao da Serena dodje do finala, a ovako
    Vika je apsolutni favorit , mada nece imati lak posao , ipak je Li Na Grenslem Sampion, a malo
    mi je zao Mashe , mogla je ovde do Finala , kako je samo uspela Kineskinja da je otrese u dva seta i to
    olako , a Masha je tokom celog turnira terorisala protivnice
    Kako je Masa terorisala protivnice, tako je ova nju isprasila i po mom misljenju Azarenka nije veliki favorit za titulu, gledala sam danas obe i budu li igrale kao nocas bice bas dobar mec. Li Na je igrala bas, bas, bas dobro. Ali ja najiskrenije zelim Azarenki da ne osvoji nikakav turnir bar jos neko vrijeme, tako da sam uz Kineskinju sutra...

Djokovic potpuno ocekivano, znalo se da ce mu ovaj gace skinuti, a i da ce ga Djokovic isprasiti posteno...
    A ne sjecam se da sam vidjela Ferera bez snage, uvijek je kao duracel, ne znam sta mu je danas...

Comment

• Ipak nema krompira za Davida , ali dobro i Novak je humana osoba
      ipak treba krompir da se spremi za Finale

Comment

• Nije to od danas, vec u Dohi se vidjelo da nije ni bllizu proslogodisnjeg nivoa, a od cetvrtfinala ovdje bas umorno izgeda, previse je igrao tenisa, treba mu odmor
        sigpic

Comment

• Originally posted by majabl View Post
          Kako je Masa terorisala protivnice, tako je ova nju isprasila i po mom misljenju Azarenka nije veliki favorit za titulu, gledala sam danas obe i budu li igrale kao nocas bice bas dobar mec. Li Na je igrala bas, bas, bas dobro. Ali ja najiskrenije zelim Azarenki da ne osvoji nikakav turnir bar jos neko vrijeme, tako da sam uz Kineskinju sutra...

Djokovic potpuno ocekivano, znalo se da ce mu ovaj gace skinuti, a i da ce ga Djokovic isprasiti posteno...
          A ne sjecam se da sam vidjela Ferera bez snage, uvijek je kao duracel, ne znam sta mu je danas...
          Istrosile se baterije sta ces , nije imao vremena da kupi nove i ovo je sasvim ocekivani scenario

Comment

• Н. Ђ.

Comment

• Originally posted by aleksaVP View Post
              Titula je ovde rezervisana za Viku , pokazala je po meni najbolju igru ovde u zenskoj konkurenciji
              nece imati Kineskinja nikakve sanse , ja sam se samo bojao da Serena dodje do finala, a ovako
              Vika je apsolutni favorit , mada nece imati lak posao , ipak je Li Na Grenslem Sampion, a malo
              mi je zao Mashe , mogla je ovde do Finala , kako je samo uspela Kineskinja da je otrese u dva seta i to
              olako , a Masha je tokom celog turnira terorisala protivnice
              Tako se govorilo i pred mec sa Sarapovom U odlicnoj je formi Li Na i kaze da se bas dobro pripremila za AO. Videcemo.

Protiv Rajana je trajalo 91 minut, ovo ce biti negde na tom nivou, a polufinale je
              Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Au, ovaj lob i mene boli...

Comment

• neocekivano kao igra David , mada m uDjokovic ni ne dozvoljava da igra,
                  ali da Ferer u SF ne uzme vise od dva gema , pa ko je ovo ocekivao , ali drago mi je sto
                  ga je NOvak isprasio , ali bukvalno

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
                    Au, ovaj lob i mene boli...
                    И овај дроп ме заболео...
                    Н. Ђ.

Comment

• Djokovic je previse . Jos ce da mi bude zao Ferera Vavrinka je bio samo los dan..
                      Originally posted by Vladan
                      SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                      :vinjaksmajli:

Comment

• Брутално... Свака част Ноле!

Жао ми је Давида, баш га је разбио...
                        Н. Ђ.

Comment

• Dobro Nole
                          "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Originally posted by Srb_091 View Post
                            И овај дроп ме заболео...
                            Ma lob zbog Davidove visine, ne zato sto nije uspeo da ga udari...

Novak je odigrao mec kao sa Harrisonom, sa blagom izmenom strategije udaraca shodno protivniku. Mislim da se moze biti zadvoljan jer je odigrao izuzetan mec pred finale...

6. finale na poslednjih 7 GS turnira... Not bad.

Comment

• ала је Ноле уморан, како ли игра када је одморан?
                              sigpic

Comment

• Novak Supermen , za manje od sat ipo vremena da slavi ubedljivu pobedu protiv Davida Ferera
                                koji je poznat kao maratonac , ovo je pravi Novak Djokovic , u pravom trenutku je dosao u pravu formu
                                i sada sve sem njegovog osvajanja Ozi Opena ce biti iznenadjenje

Comment

Working...
                                X