Šta onda po toj logici Škot da radi? On je sve mečeve do sada imao "šetajući se".
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Vanja #66 View PostE, ako je sposoban da se uljuljka nakon ovakvog Ferrera pred mec sa Zekom ili Smurrayem, moze odmah da potpise da je izgubio... Daj bre, covece, pa nije juce dosao do vrha... ;)
Polozis jedan ispit sa 10 i onda drugi odradis nonsalantno i dobije jedva 6 o tome pricam. Pobeda je cudna stvar i zavisno od psiholoskog profila moze cuda da napravi.
Recimo Gulbis, on kad dobije mec mora odmah dva zaredom izgubitiThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Navras View PostOdlicno, najvaznije da ide brzo. I kada igra svoj najbolji tenis David ne moze protiv Novaka, a danas nije na svom uobicajenom nivou. Od pocetka godine vidljiv je pad u njegovoj igri u odnosu na prethodnu.
Li Na sabila SarapovuNe znam zasto, ali mi je bas drago
Mogla bi i do trofeja.
nece imati Kineskinja nikakve sanse , ja sam se samo bojao da Serena dodje do finala, a ovako
Vika je apsolutni favorit , mada nece imati lak posao , ipak je Li Na Grenslem Sampion, a malo
mi je zao Mashe , mogla je ovde do Finala , kako je samo uspela Kineskinja da je otrese u dva seta i to
olako , a Masha je tokom celog turnira terorisala protivnice
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostMa ne mislim uopste na tenis tako ti je to u zivotu bez obzira u kojoj sferi se nalazio.
Polozis jedan ispit sa 10 i onda drugi odradis nonsalantno i dobije jedva 6 o tome pricam. Pobeda je cudna stvar i zavisno od psiholoskog profila moze cuda da napravi.
Recimo Gulbis, on kad dobije mec mora odmah dva zaredom izgubitiMorao sam...
Ne znam zasto, kad vidim ovakvog Davida, setim se ovog lika...
Comment
Comment