Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako god ovo zavrsi price o dobroj formi Federerovoj ne piju vodu, jos da vidimo Endija u tvrdjem mecu pa ce sve na svoje doci.
    sigpic

Comment

• Kaaaaamoooooooooooooooon!!! Ova zadnja 3-4 poena peRFect

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
        Kako god ovo zavrsi price o dobroj formi Federerovoj ne piju vodu, jos da vidimo Endija u tvrdjem mecu pa ce sve na svoje doci.
        Nazovi me ludim ali radije bi da Novak igra protiv Rogera nego protiv Andya.
        sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          Lud si 100%

Comment

• Ipak strari vuk Fedex se izvlaci i koristi vec prvu set loptu i osvaja treci set za vodjstvo od 2/1
            nema vise ovde sta da trazi Conga , da je osvojio J ovaj set imao je cemu da se nadfa , ali sad
            moze samo da izgubi 4 set sa 6/3, ako i uzme toliko

Comment

Daleko bilo dijagnozu ni za sebe nemam, a za finale ko god doso valja ga lepo ugostiti
              sigpic

Comment

nisi lud uopste, Djokovic bi lagano pobedio ovakvog Federera. Ubio bi ga jakim tempom

Comment

• Koliko Tsonga ume da bude dobar na mrezi

Comment

Kad je Novak u pitanju savrseno si racionalan. Cak da je i Federer u onakvoj formi kakvu smo zamisljali prije meca sa Congom, on je bolji protivnik Novaku na sporom hardu od Marija.

Comment

• Ubedjen sam da ova podloga vise odgovara Novaku nego Endiju. Mora na pocetku sezone da se pojasne stvari, a Novak sigurno ne bezi od tog meca, vec naprotiv.
                      sigpic

Comment

• Iskustvo je izgleda pogresilo.. ide Conga na mnogo vise od 3 gema
                        Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Vece bi sanse Jo imao protiv Skota nego Federer koji mi deluje prilicno umorno a igraju tek 2 i po sata.
                          Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Conga
                            "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Opa , Conga pravi brejk

Comment

• Ide ovo u peti, Federer sve umorniji, ne moze se na spanacu i kupusu igrati vise od dva sata
                                sigpic

Comment

Working...
                                X