Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hvala Bojana.

Pitao sam gdje su u njenom srcu. Znam gdje su u tvom.

Comment

• Salim se Ni ;)

pa maja hejtuje i jednog i drugog
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Uglavnom mi je drago kad izgube obojica, tj. sva trojica, ukljucujuci i zdravog Nadala. Osim kad igraju protiv gore navedenih igraca i ranije Soderlinga (ali mi glupo da sad hejtujem covjeka jer treba tenisu ;) ).
        A ako treba da biram izmedju Djokovica i Federera, minimalnu prednost dajem Novaku, mada sam uglavnom ravnodusna kad igraju jedan protiv drugog ili to zavisi od nekih drugih stvari, tipa sta mislim da bi u tom trenutku bilo bolje za tenis ili ko je zdraviji, koji me iznervira nekim glupim postupcima na terenu... cisto kako mi dodje.
        Last edited by eM; 23-01-13, 09:17.

Comment

• Hvala Majo. Nadam se da nisam bio previse indiskretan.

Comment

• Ma jok, mislila sam da to svi znaju jer hejtujem najvise igraca, Nadala najmanje jer nemam kome. A i sad kad se vrati mu zelim da se sto prije vrati u formu, tako da cu ga opet postediti.

Comment

• Ja sam tvoje kometare dozivljavao kao objektivne osim naravno kad je DP u pitanju.

Comment

• Samo protiv Novaka svi igraju maksimalno. Od Šardija ništa, baš ništa... pa to Škot nije imao ni jedan jači meč, možda to ipak bude problem na kraju.
                Ali zato kod žena uvek daleko od iznenađenca, već onako prava iznenađenja. Nisma gledala, šta bi sa Serenom?
                EDIT: Viidm povreda neka u pitanju...lepo to mlađana Amerikanka izgurala.
                Last edited by miloolja; 23-01-13, 09:37.
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nasla sam i strim koji radi, a necu moci da gledam
                  ali samo Fed da pobedi
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• A sad Rodzer
                    Dayman (a-a-ah...)
                    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                    Champion of the sun (a-a-ah...)
                    You're a master of karate and friendship
                    For everyone

Comment

• @ Olja
                      Nije joj bio dan + je imala povrjedu ledja koja se kasnije i nije toliko primijetila, ali rece na konferenciji da nije zadovoljna uopste ovim turnirom, da je i od ranije vukla povrjedu + sad ledja i da je na neki nacin jedva cekala da se turnir zavrsi jer joj je jedan od losijih, ako cak ne rece najlosiji (u posljednje vrijeme)... Ali ne treba zanemariti ni odlicnu igru male koja mi se za sad cini najbliza njenoj nasljednici.

Comment

• Kako ce ovde neko da pukne
                        Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Феки је тата за ове пацијенте...
                          sigpic

Comment

• Imal neko neki dobar stream, ne radi mi fromsport

Comment

• Vraca Conga brejk
                              idemo Jo !!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Osim pocetka Conga vrlo dobar. Nisam ga video ovakvog od meca sa Novakom na proslogodisnjem RG.
                                Evo linka http://lsh.streamhunter.eu/static/po...909324400.html
                                Last edited by pecaros; 23-01-13, 10:09.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X