Originally posted by Vanja #66
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Valjda je mislio sto si rekao da ce da pobedi Novaka
Odavno nisam ovakvog Wawrinku video, poslednji put prvi set protiv Mareja na Wimbledonu 2009. kada je jako blizu bio.Last edited by s_hyperion; 20-01-13, 11:41.
Comment
-
Tesko sa ovakvom igrom ista moze Novak da uradi, Vavrinka igra fantasticno a malo ga i sreca mazi, ne znam koliko drugih servisa u bitnim trenutcima je gadjao linije. A Novaku samopouzdanje na 0, cim pokusa dublje i ostrije gresi. Nevidjeni choke Vavrinke je potreban da bi Novak ovo okrenuo.
Comment
-
Ovo je cudesno,nenormalno ne znam sta da kazem ubi ga Stan ovo izgleda zamjena uloga Nole u tijelu Vavrinke i obrnuto."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostGovor tijela mu je ocajan, ali ono sto je mnogo veci problem je kakve mu lopte salje. Ovo bi i Gasquet koristio. Samo malo snage da da, da proba cisto jer je ovo bas presmijesno. Svakom TOP 50 igracu je lako zakucavati kratke i meke lopte. Evo je sad udario dva puta kako treba i uzeo poen, ali mu to treba u kontinuitetu.
Kris (ES) kaže malo pre: Vavrinka je napravio da Đokovićeva igra izgleda tako obično.
A Mats na to: A najgore je što Đoković ne igra uopšte loše
Šta nije u redu sa mnom?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostUžasno su mu slabe lopte, ne znam ni kako bi ih nazvala, šta je ovo.
Kris (ES) kaže malo pre: Vavrinka je napravio da Đokovićeva igra izgleda tako obično.
A Mats na to: A najgore je što Đoković ne igra uopšte loše
Šta nije u redu sa mnom?sigpic
Comment
-
Sa NULOM osvojio gem!!!!
Originally posted by Vladan View PostPosle te gluposti prebacih na srp audio.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by BockoBG View PostGotovo je. Big Stan jurisa ka svom prvom GS finalu. Ovo ce biti godina Đokičinog otreznjenja. trebao je kao Nadal malo da odmori, pa da rudare kada bude blato.
Comment
Comment