Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gledam i ne vjerujem.
    "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Luti selektor SvedskeNovak je sokiran igrom...
      sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• BH ga slusa ja ne verujem

Comment

• Auuuuuuu , ovo postaje zabrinjavajuce
          Stan uzima brejkove ko do sale , ajde Novace probudi se , nemoj da nam kidas zivce

Comment

• Govor tijela mu je ocajan, ali ono sto je mnogo veci problem je kakve mu lopte salje. Ovo bi i Gasquet koristio. Samo malo snage da da, da proba cisto jer je ovo bas presmijesno. Svakom TOP 50 igracu je lako zakucavati kratke i meke lopte. Evo je sad udario dva puta kako treba i uzeo poen, ali mu to treba u kontinuitetu.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
              Gura je vise od Troickog, kasni na gotovo svaku loptu. Ne znam sto mu se desilo ali nista ne valja.
              Wawrinka udara bas konjski i mora da krene ranije, a zato mu treba extra push iz nogu i zato se klizao par puta. Mozda sada postoji i doza straha da se ne oklizne i ne povrijedi pa zato kasni. Drugi razlog je da je novak ostao u hotelu.

Ali stanu nista ne moze se oduzeti. Radi sve kako treba.

6-1 4-1 to i pokazuje
              sigpic
              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Pobedice Djokovica,a onda ce da zigubi od Berdiha 3-0

Comment

• Novak mora da radi vise. Mislim da je izgubio drugi set ali moze da ga iskoristi da udje u ritam.

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                    Pobedice Djokovica,a onda ce da zigubi od Berdiha 3-0
                    To je taj dezurni pesimista...

Comment

• Đokici se obila o glavu njegova rudarska igra. Ma Ferer je veci napadac od njega. Dejvid majstor tenisa, Nokica rovokopac.

Comment

• Kakva je ovo sprdnja od rezultata
                        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
                          To je taj dezurni pesimista...
                          To mi je najmrznije kod ljudi. Big Sten ce i Tomaša 3:0 da skenja.

Comment

• Ma dajte, nije valjda da ste se prepali da ce od Vavrinke izgubiti... Taj ce sam sebe pobijediti, nema sanse da mu glava dozvoli da pobijedi Djokovica.

Comment

• Vise se puta okliznuo, nego sto je gemova uzeo.
                              http://www.avangarda.in/forum/viewforum.php?f=56

Comment

• Ja iz sprdnje rekao caletu, gledaj sad kad Wawrinka napravi iznenadjenje, a ovaj sa onim ludim bekhendom napravio brejk na pocetku. Posle toga nisam gledao, sta se ovo jbt desava?

Comment

Working...
                                X