Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Muke ce Janko videti sa Julienom. Bas lose izgleda. Ode prvi. Jbt na sta sam ja utucao tri i po sta, mogao sam se naspavati kao covek
    Last edited by Navras 16950; 18-01-13, 05:02.
    Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by Aleksa9 View Post
      Jebote taj Stepanek je magnet za ceske teniserke...sta li vide u njemu...Para dosta imaju i same...
      Pretpostavljam da je privatno skroz zanimljiv lik

Comment

• ja sam se bas naspavao kako treba , pa sam ustao taman da odgledam zavrsnicu meca Ana - JJ
        i sad da odledfamo ova nasa dva momka , pa za spavanje opet
        Lepi rade se za sad koprca lagano , al iupecace ga Novak
        a sto setice Janka , mnogo lsoe igra zasad , a to Beneto koristi

Comment

• Јанка је Лацко средио...
          sigpic

Comment

• Janko je ocajan, ali i Julien igra veoma pametno, salje dosta sporih lopti sa kojima Janko ne zna sta ce i jako dobro menja ritam tokom poena. Ni Novak mi ne deluje narocito oran za igru. Dosta srece na bp.

Comment

• Izvukao se Novak sada u 7 gemu , imao je Lepi Rade brejk sansu ali je Novaka pogledala sreca
              kada je poslao loptu preka Radetu udarila je u mrezu i pala tik u protivnicko polje

Comment

• Odlican Rade kao i na Wimbledonu, samo sto je tada iskoristio BP...sada nije imao srece

Fantastican FH Verdasca za break...bolji je u prvom setu, valjda drugi put nece odmah vratiti break
                Last edited by shminka; 18-01-13, 05:27.

Comment

• Dobro se drzi Radek u razmenama, ali se i trosi dosta. Uh, sjajan pasing sada Malo je Novak sporije krenuo. Verdasko servira za prvi set. Uskoro ce i Jerzy na teren.

Comment

• I konacno pada Rade u prvom setu .
                    sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• u pravom trenutku brejk , za 1/0 u setovima

Comment

• Sretno Novak do prvog seta...jos uvijek treba da pokaze ko je gazda na terenu, jer to u prvom setu nije uradio...cini mi se da i takticki nije pripremljen na Stepsa kako treba

Comment

• Napokon ga je prošao na mreži. FH je besprekoran.
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Sto se mene tice igra onako kako treba. Naravno moze to ubedljivije i bolje ali ovako je skroz ok.
                            sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Pocinju Nico i Jerzy

Svaka cast organizatorima na rasporedu, do 5 nista...a onda sve sto valja
                              Last edited by shminka; 18-01-13, 05:37.

Comment

• Anderson je imao preko 80% prvog i pretrpeo je dva brejka. Janka, po svemu sudeci ceka jos jedan maraton, dok Novak deluje prilicno mlako. No, bitno je da vodi i da drzi mec pod kontrolom.

Comment

Working...
                                X