Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Predomislila sam se, odlicno je igrao, i podloga mi uopste nije delovala tako spora, sto me raduje.
    Evo komentator ne zna da Fed ima dve cerke a ne jednu I Mirka se konacno fizicki upristojila, dobro se setila.
    in another life
    I will love you again, RF.

Comment

• Jutro Boki

Raspada se Cilic, ne moze teren da pogodi nikako

Comment

• Ja samo da se javim, moji proracuni su bili savrseni, tacno u 5h je pocelo
        A mec je bio skroz opusten, par prelepih poteza, a onaj smec u 6.gemu 2.seta je bio genijalan, to moram da nadjem na you tube-u

Ajmo Dudi i Mayer!!!!
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Prokocka 2 brejk lopte Mitchell Kol'ko mi je on gotivan, tol'ko mi je Duckworth antipatican.. a najmanje od svega bi mi se svidjalo da niko ne napravi brejk u skorije vreme.

Comment

• Dobro jutro shminka, kako je?

Sad nema nista zanimljivo, a imam fore jos nekih pola sata...nista zanimljivo osim Marinka

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Komentatori ES su blago receno sramotni Pesikan uhhh da mi ga je vidjet na ulici nedje a onaj sto je prenosio finale 2012 pa kad je Novak osvojio onako sav uzbudjen posle zadnjeg poena kazE: 'Novak Djokovic je covek,Novak Djokovic je veceras dakazao da je covek' pazi ti taj komentar,on je kaze covek...mila majko!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
              sigpic

Comment

• jel to sa telefona pikas na forumu? Bojana

Comment

• Dobro je, dobro je

Iscekujem s nestrpljenjem da Cilic barem jedan osnovni udarac udari cisto

Comment

• Originally posted by ledeni 80 View Post
                    jel to sa telefona pikas na forumu? Bojana
                    Sa telefona, necu valjda sad ukljucivati komp

Originally posted by shminka View Post
                    Dobro je, dobro je

Iscekujem s nestrpljenjem da Cilic barem jedan osnovni udarac udari cisto
                    Neces docekati, ovi se prebacuju na Haasa

sigpic

with experience.

Comment

• ja sam izbacio net iz telefona mnogo bwe uzima,a ja malo cu da odgledam Haasa pa na

Comment

• Ko jos gleda tenisa na ES

Iskopao je neko jutros ovaj link

http://espni.go.com/player/video/deportes/index.htm

Kombinacija Marina, MArinka i komentatora sa ES bi bila pravi praznik za sva cula

Comment

• Dobro ce se peglati Hass i Nijeminen, ovo vredi pogledati!!
                          Mozda bude i maraton. Sanse 50-50

Comment

• e blago li se Oljici kad vise ne slusa ove nase komentatore

da imam i ja tu opciju

Comment

• Vraca Mitchell brejk Inace, ceo mec se sa tribina cuje zvuk pataka

Kakvu glupost napravi Mitchell.. ali dobro je, spasio novu brejk loptu. Ali imace Patak jos jednu

Izvukao je ovaj gem Mitchell, 4-4..
                              Last edited by p4p1; 15-01-13, 07:06.

Comment

• Cilic prvi dolazi do breaka u mecu punom naboja, drame i nadasve kvaliteta...srce mi nece izdrzati do kraja

Delpo osvaja poene ko na traci

Comment

Working...
                                X