Evo opet ovaj "dva brejka viska" =))) ne postoji brejk "viska" muko =))) ne postoji kategorija "viska" kod prednosti u rezultatu u sportu jbt
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ivan Piper View PostG
@Vladan
Ne znam jesi li citao uopste, ali ja sam nju hvalio tokom prva dva seta, cak sam i pretjerao.
Ali u trecem setu doslo je do pada fokusa, do frustracije, sto je prouzrokovalo katastrofu.sigpic
Comment
-
Зашто сам се пробудио? Да ли се очекује да се гледа нешто вредно од мушког тениса? Жене могу да гледам из досаде преко дана, али да виленим због њих но,но..
дебела баба се сручила као клада, као брег.. док једном не смркне, другом неће да сване..досадила ми је...Last edited by Žika; 15-01-13, 03:51.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostOna je dala sve sto ima u ta dva seta i izgubila drugi iako je bila bolja, imala dosta sansi ali joj se takva igra nije isplatila. Potpuno ocekivano sto se mene tice da onda budee jos agresivnija i da proba jos brze da zavrsi, toliko puta vidjeno i ATP i na WTA touru. Jednostavno vise nije bila mentalno spremna za takvu borbu, potrosila se, pala, dok sa druge strane Wozniacki igra u svom ritmu cijelo vrijeme, ako izvuce greske dobro je, pobijedice, ako ne izgubice. No ja samo rekoh da je njen pristup mecu bio pravi
Meni je jedna od omiljenih teniserki na WTA Tour-u, ali ima taj problem sa taktikom, igra joj se zasniva samo na napadu, a tako se ne moze, moras da budes univerzalan da bi osvajao velike titule.
Uzmi kao primjer neki turnir koji traje 7 dana. Mora, ali prosto mora da naidje dan kad joj nece sve ici kako je zamislila,odjednom ce poceti sve lopte da izbacuje u out (a prilikom svakog udarca koristi snagu cijelog tijela, sto bi predsavljalo dodatni problem, jer bi kontrola udarca bila na veoma niskom nivou) i naravno izgubice taj mec. Prosto mora da pronadje neki balans, mora da radi na tome.
@Freelancer
Prebaci na Engleze i uzivajLast edited by Drunken Whaler; 15-01-13, 03:55.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Samo ja ne mislim da je imala problem sa taktikom u ovom mecu, izasla je sa jasnim planom da dobije Wozniacki onako kako moze da je dobije, mislim da je na kraju imala drugi problem a to je da je igrala protiv zida i da sto bi god uradila nije bilo dovoljno dobro. Glava jbg, ni prva ni poslednja koja pada kad je tesko
Milos sad rutinski drzi servis i morao bi dalje, mada ova igra ne obecavasigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostSamo ja ne mislim da je imala problem sa taktikom u ovom mecu, izasla je sa jasnim planom da dobije Wozniacki onako kako moze da je dobije, mislim da je na kraju imala drugi problem a to je da je igrala protiv zida i da sto bi god uradila nije bilo dovoljno dobro. Glava jbg, ni prva ni poslednja koja pada kad je tesko
Milos sad rutinski drzi servis i morao bi dalje, mada ova igra ne obecava
Covjece, opet kazem, GENERALNO njena taktika je takva da razmislja samo o napadu, nema plan B, a i taj plan A joj je kritican, zavisi od mnogih uslova, faktora itd.
Danas je imala dobar pristup mecu, bila je motivisana, sve je to ok, ali covjece u kriticnim trenucima (a to je danas bio 3. set) igrao se smirenije, poen se gradi pazljivo, ceka se sansa za napad, neka kraca lopta, i onda napadas. Ona je isla na vinere iz svih pozicija, ubaci servis, dobije slice na BH koji pada u servis polje, i ona to napada onako ravnim udarcima. NE ide to tako.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Zika View PostОве форхенд слајзове нисам видео још од легендарног Гонзија и Килибарде... ваљда су то некада били модерни ударци, али данас делује лакрдијашки...
Ovo sto radi Niculescu je totalno kontraproduktivno, ne znam stvarno sta je htjela sa ovim FH-om, u startu je "stavila katanac" na svoju karijeru...
Posmatram je sada pazljivo, uopste nema FH, konstantno se izvlaci na BH, dakle FH maksimalno izbjegava. Cak su joj i FH voleji ocajni.
Da vas ne prevari ovaj rezultat (1-3), Azarenka je kriva, nervozna je, ne znam ni sam koji je problem, ali smijesne stvari promasuje.Last edited by Drunken Whaler; 15-01-13, 04:09.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Aleksa svaka ti cast za ovo
http://espni.go.com/player/video/deportes/index.htm
Samo ne znam na koju foru mozemo da gledamo, no neka potraje. Slika je bolja nego na ESusigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNiculescu objasnjava u drugom setu sa svojim ubitacnim FH slajsom pa ja ne znam
I servis joj je ocajan, kakav promasaj od teniserke.
Sjecam se jedne teniserke, igrala je protiv Ane Ivanovic u prvom kolu AO prije 3-4 godine, crnkinja neka. To je ubjedljivo NAJGORA teniserka koju sam imao prilike da gledam, tvrdim da bih je ja dobio 6-0, 6-0, eventualno 6-1 u jednom od setova, i to ne kazem cisto onako, siguran sam u to.
Ako uspijem da iskopam njeno ime, postavljam ovdje, ali so obzirom kakav je talenat, jedva da i njeni znaju za njuEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostAleksa svaka ti cast za ovo
http://espni.go.com/player/video/deportes/index.htm
Samo ne znam na koju foru mozemo da gledamo, no neka potraje. Slika je bolja nego na ESu
bruka kakva slika , fantasticna , bolja nego na ES
Comment
Comment