Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Тешко сам се разоочарао...
    sigpic

Comment

• Dobro,dodji sad ovamo na crtu;) uhhh uskoro film 'Noletova osveta' (Djangova osveta) ubice te Nole u nedelju,kukavce crni!!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
      sigpic

Comment

• E, ne mogu reći da mi je žao, žao mi je zbog navijača, to jeste, znam kako se osećate.

Ali ispunila mi se želja, htela sam Endija za finale i eto, to sam i dobila.
        Biće strašno rasturanje u nedelju....Idem psihički da se pripremim, imam manje od dva dana

Čestitke Endiju naravno, zaslužena pobeda!
        "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• 5i put gubi AO SF
          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Molim vas nemojte da pisete da je trebao Endi da dobije u 3 jer je to jedna velika glupost. Mozda vi ne znate kako je Fed uzeo 2 seta ali on zna ;)
            in another life
            I will love you again, RF.

Comment

• Bila bi katasrofa da je Andi ovo izgubio. Igrao je blizu svojeg maksimuma a Federer je bio dosta daleko od svog maksimuma.

Za Andija mora biti zabrinjavajuce da ovo nije dobio prije.

Federer je htio uciniti najvecu gresku da je kojim slucajem dobio 5. set. Bio je daleko od svjezeg u ovom mecu. Protiv Novaka bi bio totalno iscrpljen.

Comment

• ALi kako su smešni kada neće da priznaju da gledaju mečeve protivnika.
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Okreni, obrni Tempo mi ne gine. Potrajace to u nedelju, zilav je ovaj Skot, al nek se malo gica, sladje je tako.
                  sigpic

Comment

• Zasluzena finala za Novaka i Mareja.. Bice svega u finalu

Comment

• Ode Fed.. Jedva uhvatih nesto od meca...Ovaj kiseli skot ode u finale.Ne znam kakav je mec bio,ali ocekivao sam Feda...pa sta bude.Neko spominje da je nesto sa ledjima?Bice to verovatno jos jedno dugo iscrpno finale.Verujem da ce i tu biti 5 setova.
                      Last edited by draza; 25-01-13, 13:59.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                        ALi kako su smešni kada neće da priznaju da gledaju mečeve protivnika.
                        Meni je bilo skroz cudno kad je Roger rekao da je do kraja gledao Stana i Novaka...a to se igralo do kasno u noc...da je tada spavao, imao bi vise snage danas

Svaka cast Andyju na ovom mecu, bio je bolji u svim segmentima i zasluzeno je u finalu. Cini mi se da se nije posteno ni umorio na kraju i da je mogao ovako barem jos sat vremena...za tenis je svakako bolje da je on prosao dalje, jer bi Novak umornog Rogera pocistio sa terena...

Rogeru svaka cast na odigranom turniru...bitno je samo da se fizicki cuva do nekih vrzih podloga...Wimbledon ce svakako biti najvazniji dio sezone

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                          Rogeru svaka cast na odigranom turniru...bitno je samo da se fizicki cuva do nekih vrzih podloga...Wimbledon ce svakako biti najvazniji dio sezone
                          Ovo sam htela da napisem, sad su mi zivci na odmoru do W, to je turnir koji je najbitniji makar meni
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Skot potpuno zasluzeno. Federeru svaka cast sto je uopste odveo ovo u peti i tako ucinio mec dodatno zanimljivim. Skotu i dalje duva promaja u glavi, jasno je to, nadam se da ce Novak uspeti to da iskoristi.
                            Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                              Meni je bilo skroz cudno kad je Roger rekao da je do kraja gledao Stana i Novaka...a to se igralo do kasno u noc...da je tada spavao, imao bi vise snage danas
                              Da to je i mene iznenadilo kada je rekao, ali zbog Stana, morao je da gleda.

Iskreno, nisam nešto preterano impresionirana Marejem, tj. njegovom igrom, osim servisa koji ga je služio odlično, mada je do kraja opao procenat ubačenog prvog, ali zato je na drugi uzeo 62%.
                              To mi je baš utisak, što dovoljno govori da je Fed imao problema u mnogim segmentima. Ali svaka čast Fedu na prikazanoj borbi u pet setova.
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Po meni je Marej igrao kao sto uvek igra, nit nesto bolje, nit nesto losije
                                nesto mi govori da finale biti slicno po tempu i stilu kao proslogodisnje polufinale
                                in another life
                                I will love you again, RF.

Comment

Working...
                                X