Тешко сам се разоочарао...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
E, ne mogu reći da mi je žao, žao mi je zbog navijača, to jeste, znam kako se osećate.
Ali ispunila mi se želja, htela sam Endija za finale i eto, to sam i dobila.
Biće strašno rasturanje u nedelju....Idem psihički da se pripremim, imam manje od dva dana
Čestitke Endiju naravno, zaslužena pobeda!"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Bila bi katasrofa da je Andi ovo izgubio. Igrao je blizu svojeg maksimuma a Federer je bio dosta daleko od svog maksimuma.
Za Andija mora biti zabrinjavajuce da ovo nije dobio prije.
Federer je htio uciniti najvecu gresku da je kojim slucajem dobio 5. set. Bio je daleko od svjezeg u ovom mecu. Protiv Novaka bi bio totalno iscrpljen.
Comment
-
ALi kako su smešni kada neće da priznaju da gledaju mečeve protivnika.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ode Fed..Jedva uhvatih nesto od meca...Ovaj kiseli skot ode u finale.
Ne znam kakav je mec bio,ali ocekivao sam Feda...pa sta bude.Neko spominje da je nesto sa ledjima?Bice to verovatno jos jedno dugo iscrpno finale.Verujem da ce i tu biti 5 setova.
Last edited by draza; 25-01-13, 13:59.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostALi kako su smešni kada neće da priznaju da gledaju mečeve protivnika.
Svaka cast Andyju na ovom mecu, bio je bolji u svim segmentima i zasluzeno je u finalu. Cini mi se da se nije posteno ni umorio na kraju i da je mogao ovako barem jos sat vremena...za tenis je svakako bolje da je on prosao dalje, jer bi Novak umornog Rogera pocistio sa terena...
Rogeru svaka cast na odigranom turniru...bitno je samo da se fizicki cuva do nekih vrzih podloga...Wimbledon ce svakako biti najvazniji dio sezone
Comment
-
Originally posted by shminka View PostRogeru svaka cast na odigranom turniru...bitno je samo da se fizicki cuva do nekih vrzih podloga...Wimbledon ce svakako biti najvazniji dio sezonemakar meni
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostMeni je bilo skroz cudno kad je Roger rekao da je do kraja gledao Stana i Novaka...a to se igralo do kasno u noc...da je tada spavao, imao bi vise snage danas
Iskreno, nisam nešto preterano impresionirana Marejem, tj. njegovom igrom, osim servisa koji ga je služio odlično, mada je do kraja opao procenat ubačenog prvog, ali zato je na drugi uzeo 62%.
To mi je baš utisak, što dovoljno govori da je Fed imao problema u mnogim segmentima. Ali svaka čast Fedu na prikazanoj borbi u pet setova.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment