Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tek sad se ukljucih, koliko ST kasni, nisam ni provalio. Sarapova ekspresno, dobro je to.
    Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Izglupira se Kei posteno u TBu

Comment

• Koliko se Kei izglupirao u ovom setu, imao je onu brejk loptu, cist zicer koju je morao da iskoristi, nekoliko puta mini brejk u TB i na kraju je bilo 7:5 za Haneskua
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• kako upropasti igru Kei , imao je u tajbrejku 4:2 i 5:4 i dva svoja servisa , i izgubio oba i prvi set odnosi Rumun

Comment

• Masha 12:0
            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Bravo Maso, odma bajs na startu
              sigpic

Comment

• Tu sam uspio svaki peti poen da vidim
                Steta sto se provozala biciklom Olga, stvarno je zasluzila gem, to onda dovoljno govori koliko je dobra Masa.
                sigpic

Comment

• Mene nervira ova kamera sa strane. Mogli su da je postave centralno.
                  Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• toliko o Grigoru..problemi u glavi,nikad nece biti dobar igrac 3-0 glat dobija ovo Julien smesno

Comment

• ST ni u jednom trenutku nije uspio stici Masu

Comment

• ahahah , Masa posluzi dupli krompir

Comment

• Dzonson dominira,4-1 u drugom,moram da ispratim hoce li zadrzati prednost.Ali nije mi jasno kako je uzeo gem Almagur
                          sigpic
                          http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Sta je tu nejasno...Almagro uvijek zauzme teren i misli da je jedini koji treba da igra tog dana

Comment

• Originally posted by aleksaVP View Post
                              ahahah , Masa posluzi dupli krompir
                              Simpatichna Puchkova ode kuci s 2 dzaka,a zasluzila je bila makar 2 gemica,jbg.
                              SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                                Sta je tu nejasno...Almagro uvijek zauzme teren i misli da je jedini koji treba da igra tog dana
                                Treba mu napomenuti da zavrsi sto pre kako bi uzivali u bravurama asova kao sto su Ito i Milman
                                sigpic
                                http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Working...
                                X