Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kakvi bekhendi jbt

Comment

• Svaka cast Wawrinka , osvezenje je bilo gledati te ovakvog posle dugo dugo vremena ali dalje neces moci
      It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Sad me bas nervira, ovo je proseravanje na kvadrat, tacno kao u nekom transu nenormalnom
        sigpic

Comment

• Maksimalno postovanje Stan-u, zasluzio je ovde 5.ti set, mislim da nije odigrao bolji mec u svojoj karijeri. Bez obzira na sve to mislim da Nole uzima ovo u 5tom.

Comment

• Waaaaaawriiiinkaaaaaaaaa Au kakav poen
            Originally posted by Casiraghi
            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Stan
              nisam ocekivala, majstor!!!!
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Svaka čast Stanu za ovu borbu, pa i napredak očigledan u bitnim momentima.
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Tako bre majstore ,tako bre , konacno da si proigrao , jos jedan i pobeda Veliki Stan kakvi udarci
                  Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Djokovic definitivno gubi ovaj mec

Comment

• Ovo je mec na nivou bar sredine druge nedelje.

Ali se na ovome zavrsava. Novak 6:2 peti i aj zdravo.
                      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Wawrinka u pet.
                        Opet se puni tema. Ne znam odakle Stanu ovoliko navijaca
                        sigpic

Comment

• Sada je ovo lagan posao za Đoku, jer Big Stan ima problema sa kvadricepsom. Bice nesto tipa dva brejka prednosti za Đoku. Da nije tako Stan bi lagano trijumfovao jer je laksi nekih 3-4 kg u odnosu na pocetak, pa samim tim i kvalitetniji igrac.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                            Sad me bas nervira, ovo je proseravanje na kvadrat, tacno kao u nekom transu nenormalnom
                            ne znam sta si navalio sa tim transom, lik ima dan. Igra fenomenalno i nema nikakve veze sa poseravanjem. Cak je Djokovic podigao nivo igra u ovom TB-u. Nije sad da Djokovic briljira, al govoriti da Wawrinku sere je obicna glupost. Onoliko dobrih udaraca se ne moze nazivati tako

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                              Wawrinka u pet.
                              Opet se puni tema. Ne znam odakle Stanu ovoliko navijaca
                              Svajcarska bratska zemlja. Nesvrstana
                              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Neutralna
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X