Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Neko je rodjeni sportista, neko to nikad nece biti, dzaba mu sve titule i svo kristanje. Dabog da joj zabranili da urla. Sad ima da bacam hejt na nju neko vrijeme, bas...

Neil Harman @NeilHarmanTimes

This is where, to my mind, the rules of tennis have to be seriously tightened
    Greg Couch @gregcouch

Azarenka decides to take a vacation in some air conditioning before making Sloane serve to stay in match
    Ben Rothenberg @BenRothenberg

Apparently Azarenka is being treated for TWO different injuries so she's receiving double-length medical timeout. Oh the humanity. #ausopen
    Jonas Bjorkman ‏@BjorkmanTennis

Azarenka took a medical timeout after all her missing matchpoints or because of an injury? Time to change that rule! No sportsmanship there!

Comment

• Kaže Vika... ostala sam bez daha... pa kako ne bi ostala kada je mala provozala samo tako.
      CCcccccc... možda da je skakala i bacakala se ala Bartoli dok je čekala da se Vika odmori, ovako je presedela na klupi, a adrenalin je nestao.
      Nema iskustva. Sledeći put neće.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Odoh da spavam posto se raspadam. Samo da kazem da se nadam da ce Na Li razvaliti Viku i da ce biti bolno. Mnogo bolnije od ovoga sto je Sharapova prosla. Kasnije cu opsirnije.
        Svaka cast maloj Sloane na ponasanju i na sjajnoj opasci tokom konferencije.
        sigpic

Comment

• Sta je rekla na konferenciji ?

A evo vidim na prethodnoj stranici
          Last edited by Dale; 24-01-13, 11:08.
          https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Vidi Vladan i ja se slazemo oko necega, ko bi rek'o.

Comment

• Rekla je parafraziram naravno, da moja drugarica ima pi pi problem(misleci pritom na personal problem) ona bi bila uz nju, ne bi mogla da je osudjuje sto je uzela pauzu. Sjajna je mala. Da nije uzela MTO i prekinula joj momentum sigurno bi jos malo potrajalo, posto je u tim momentima samo jedna postojala na terenu.
              sigpic

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                Sta je rekla na konferenciji ?
                Stephens refused to blame the medical time out by Azarenka for putting her off her game, and insisted that was not the reason for her defeat.

"When you take a MTO it's for a reason," said Stephens. "She played a good match, she played awesome, I worked for every point, it didn't go my way.

"I've never had a MTO I don't know how it feels, I don't know how you call the trainer. I lost the game but not because of the MTO. I love Vika, we share the same agent and we're good friends, I'm sure I'll see her and we'll talk about it. I hope she wins the final."
                Postavila sam vec ovo, a Vika se vadila da je bilo hitno pa da nije dosao terapeut pa da nije znao sta joj je, bla, bla... A prvo je rekla da je bila bas nervozna nakon izgubljenih 5 mec lopti, tek kasnije se sjetila i da je bila povrijedjena.

Comment

• E da, kakav Vikin govor na terenu, posle se prala da nije dobro razumjela pitanje. Nevjerovatno stvarno. Pljunula je na sport nekoliko puta danas.
                  sigpic

Comment

• Da, citavu konferenciju je objasnjavala kako zapravo nije razumjela pitanje.
                    Ali Sloane mi je utisak turnira, juce igrom, danas izjavama i stavom.

Comment

• Jos ja jutros slusam on court intervju i cujem je kako kaze da je uzela MTO zato sto je bila nervozna posle propustenih 5 mec lopti, pa da se smiri malo
                      ali sam mislila da sam jos bunovna i da nisam razumela dobro

ocajan potez
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                        Jos ja jutros slusam on court intervju i cujem je kako kaze da je uzela MTO zato sto je bila nervozna posle propustenih 5 mec lopti, pa da se smiri malo
                        Н. Ђ.

Comment

• odavno nisam video ovako briljantnu statistiku

Koliko god danas Ferer bio los, ovo je bio Nole iz 2011. Sta radi samopouzdanje, kad znas da si nadmocan u odnosu na nekog.
                          Sad ne mogu da docekam drugo polufinale. Mnogo me zanima sta su spremili Marej i Lendl, dok se za Feda zna kako ce igrati
                          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                            Jos ja jutros slusam on court intervju i cujem je kako kaze da je uzela MTO zato sto je bila nervozna posle propustenih 5 mec lopti, pa da se smiri malo
                            Samo je potvrdila zasto mi je odvratna i arogantna Pravi seljober.
                            sigpic

Comment

• Nole ekspres,samo tako nastavi,agresivno,to je tvoja igra, pogadjaj sve kao danas u finalu,cisti linije,ubitacan servis,strasan ritern,mirno bez oscilacija,mozes ti to,znaju svi,samo napred Nole,nema veze ko ce biti s druge strane mreze
                              sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• 1.
                                Novakov sam navijac, igrao je strasno, ali je to svejedno za mene bili bolno. David ne zasluzuje takav poraz. Niko ga nikada nije ovako isprasio. Ni Federer ni Nadal. 7 izgubljenih gemova od 12 koje je servirao, 14% osvojenih poena na Novakov servis (jedan od najbolji returnera na svijetu).

Bilo bi dobro da je izgubio od Almagra.

2.
                                Znam da rizikujem da budem dosadan sa brzinama ali je ocigledno sto se desavalo. David je u osnovi igrac koje je tek u 30. godini doveo do savrsenstva svoju 4. brzinu. Protiv igraca cija je snaga u prvom redu odlicna cetvrta brzina (Mari, Nadal) to moze da bude dovoljno barem da ih namuci na nivou poena. Protiv igraca sa izvanrednom petom, to ne moze proci. A Djokoviceva 5. je jednostavno bila fantasticna danas. Matsov kometar poslije jedne duge razmjene koju je Ferer izgubio (razmjene su glavno Fererovo oruzje): "Ovo je besmislen poen za Ferera." sve govori.

Kad se tome doda da je Ferer malo izvan forme, i da sve ovo, i Novak i on znaju onda je ono sto smo vidjeli realni odnos snaga u ovom trenutku.

3.
                                Matsovi komentari da David treba na pragu 31. godine da nesto pocne da mijenja u svojoj igri su deplasirani. Pa Mats se povukao sa 25 godina. David radi ispravno. Ovo sto igra je njegov maksimum i on je sa time uvjerljivo 5. igrac svijeta. Treba da produzi karijeru koliko god moze a ne da luduje.

4.
                                Po mom misljenju se sada tek vidi puni efekt meca sa Vavrinkom na Novakovu igru. Protiv Berdiha se boja umorao, ali protiv Ferera nije bilo ni najmanje brige. Idealan top trening. Malo prekratak doduse! Peta brzina nikad bolja, naprosto 'prede' u njoj.

Povremeno je koristio 6. Kad bi to ucinio bilo je stvarno spektakularno ali poslije par poena bi poceo da grijesi.

5.
                                Ovakav Novak je veliki favoritu u finalu, pogotovo protiv Federera. Taj status je opterecenje i to je jedino sto me malo brine.
                                Last edited by NI; 24-01-13, 16:56.

Comment

Working...
                                X