Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa potpuno je logicno da Federer ima nocni termin, ne znam zasto su ocekivali da ga ima Marej, pogotovo s obzirom na to da igra protiv Sardija za kog (na zalost, ali to je realnost) bar 50% ljudi koji ce gledati mec nikad nije culo. I potpuno je logicno da Federer, kao sinonim za tenis, uvijek ima najbolji termin, Marej mora tu jos pure da jede da bi imao neke povlastice osim kad igra u svojoj zemlji.

Comment

• @Navras

Lendl zna da je uvijek dobro prigovarati ako imas makar malo osnova.

Svuda se Federer tretira kao car. 17 GS-ova. A Lendl vice: "Cekajte malo, pa moj pulen ima isto tako GS i to zadnji!

@Ivane

Znam da si navijac DP-a i nemoj ovo shvatiti kao uvredu, ali po mom misljenju DP nema 6. brzinu. Ima lavovsko srce, strasno zna da udara onaj FH ali ne zaboravi da ga je Novak pobijedio igrajuci na snagu udaraca. I u Parizu 2011. i na USO 2012. A ima i jednostavnijih nacina. Samo ono sto ostavlja protivnika potpuno nemocnim smatram 6. brzinom.

U finalu USO je DP odigrao strasan mec ali Federer je bio ispod svojeg top nivoa. I takav Federer je prejak za vecinu tura.
      Last edited by NI; 22-01-13, 22:16.

Comment

• NI smatras li da Tsonga ima 6. brzinu kad upadne u ono svoje ludilo i u kojoj je brzini bio Wawrinka od sredine cetvrtog seta pa do kraja?
        sigpic

Comment

• Ja sam uvek za to da idu naizmenicno sto se tice tih nocnih i dnevnih termina, ali Marej je igrao protiv Haasea, Souse, Berankisa i Simona, a Fed protiv Paiera, tada je i dobio dnevni termin, pa onda Davydenko, Tomic, Raonic.
          Samo direktor turnira koji nema grama mozga bi stavio Mareja uvece
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Originally posted by NI View Post
            @Navras

Lendl zna da je uvijek dobro prigovarati ako imas makar malo osnova.

Svuda se Federer tretira kao car. 17 GS-ova. A Lendl vice: "Cekajte malo, pa moj pulen ima isto tako GS i to zadnji![/b]

@Ivane

Znam da si navijac DP-a i nemoj ovo shvatiti kao uvredu, ali po mom misljenju DP nema 6. brzinu. Ima lavovsko srce, strasno zna da udara onaj FH ali ne zaboravi da ga je Novak pobijedio igrajuci na snagu udaraca. I u Parizu 2011. i na USO 2012. A ima i jednostavnijih nacina. Samo ono sto ostavlja protivnika potpuno nemocnim smatram 6. brzinom.

U finalu USO je DP odigrao strasan mec ali Federer je bio ispod svojeg top nivoa. I takav Federer je prejak za vecinu tura.
            Zanemari sve nakon 2009. godine. Povreda je prouzrokovala i odredjene promjene u Delpovoj igri.
            Treba posmatrati 2009. godinu. Cini se da je imao "sestu brzinu". A zamisli sta bi se desilo da nije bile te povrede.

Ali kako god, postoji razlika izmedju Del Potra i ostalih tenisera (van Top 4). I zbog toga, ako vec izdvajamo igrace, bilo bi pravilnije da kazemo Top 5, a ne Top 4.
            Ne govorim ovo kao njegov navijac, mislim da cu biti krajnje objektivan ako kazem da Delpo to zaslusuje. Ipak postoji da razlika koja ga stavlja u povlascen polozaj u odnosu na ostale tenisere, i koja ga "pridruzuje" Djokovicu, Federeru, Murray-u i Nadalu.
            Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Ja ne znam ko bi Sardija i Mareja stavio u nocni ternim pored Fedexa i Conge??? 90% ljudi ni ne zna kako izgleda francuz...mogu da se bune koliko god zele, odluka je totalno ispravna
              sigpic

Comment

• Dobro ajde sad, pretjerujete sa tim procentima...

Comment

• Dobice Endi nocni termin na RG, cim postave bandere i uvedu struju
                  sigpic

Comment

• Vladane,

Opet malo u sali malo u zbilji.

Tsonga nema sestu brzinu. Igrac mora biti u kontroli kad hoce u sestu a kad ne. Conga nije u kotroli. To je nekotrolisana peta. Peta bez volana.

Vavrinka je bio u petoj. Da je bio u sestoj, Novak bi izgubio mec.

Federerova sesta to je poezija. Sto bi Mohamed Ali rekao - plese kao leptir a bode kao osao. Sjeti se O2 turnira 2010. Sto god napravis dodje ti viner.

Novakova sesta to je strasno pokrivanje terena, strasna dubina, udaranje loptice u penjanju sa povremanim vinerima i tako svaki udrac u razmjeni.

Jednu stvar, mi, Novakovi navijaci, olako previdjamo. Od januara do RG 2011, Novak je manje vise na svakom turniru, pa cak i u vecini meceva, dio vremena proveo u 6. Federer je tog Novaka zaustavio. Na sljaci, Federerovoj najlosijoj podlozi. Istina, bila je pauza u sred turnira, Novak je bio pod strasnom presijom, Novak se klizao itd. Sve to znam. ALi sustina je da ga je Federer zaustavio.
                    Last edited by NI; 22-01-13, 22:22.

Comment

• Originally posted by Heartbreak View Post
                      Ja ne znam ko bi Sardija i Mareja stavio u nocni ternim pored Fedexa i Conge??? 90% ljudi ni ne zna kako izgleda francuz...mogu da se bune koliko god zele, odluka je totalno ispravna
                      al zato Bojana zna za sve njih
                      in another life
                      I will love you again, RF.

Comment

• Cekam Vladana da nam predstavi novi termin za sestu brzinu- "sreca"

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
                          Cekam Vladana da nam predstavi novi termin za sestu brzinu- "sreca"
                          i subjekat koji je u sestoj brzini - user
                          in another life
                          I will love you again, RF.

Comment

• Kako je moguce da 90%ljudi ne znaju ni kako izgleda Sardi,svako ko iole prati tenis zna koje Sardi
                            Originally posted by Casiraghi
                            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Znam da ulazim u domenu u kojoj su samo zene kompetentne, ali meni se Chardy cini prilicno zgodan. Sumnjam da on ostaje tako neprimijecen medju zenama.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                                Znam da ulazim u domenu u kojoj su samo zene kompetentne, ali meni se Chardy cini prilicno zgodan. Sumnjam da on ostaje tako neprimijecen medju zenama.
                                Ni, ovo ti je jedan od najboljih postova, ikada
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X