Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da li neko misli da sutra Sardi ( ) moze da upadne u stanje ludila i da moze da izbaci Mareja?
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Zale se sto starcu daju nocno vreme Pa, gde ce im dusa
      Dayman (a-a-ah...)
      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
      Champion of the sun (a-a-ah...)
      You're a master of karate and friendship
      For everyone

Comment

• Pa da je Delpo dosao do QF, onda bi sigurno dobili nocni termin, ali ovako, po imenima protivnika bilo je sasvim logicno da uvece stave Feda

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
          Da li neko misli da sutra Sardi ( ) moze da upadne u stanje ludila i da moze da izbaci Mareja?
          Ja mislim da ne moze. Pokazao je sta je imao protiv Delpa, i to je to. Tesko da bi mogao jos jednu "zverku" da izbaci.
          Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Prle!

Malo u sali a malo u zbilji to izgleda ovako:

Nadal

Ima najbolju cetvrtu na svijetu i moze da je igra dan i noc, zavezanih ociju.

I peta mu je jako, jako dobra iako losija od Novakove.

Nema sestu.

Federer

Cetvrta mu je dobra ali jasno iza Novakove.

Peta mu je najbolja na svijetu ali ne moze da bude u njoj jednako dugo koliko Novak u svojoj petoj. U principu Nadal dobija Federera tako sto ceka da Federer ispadne iz pete.

Federerova sesta protiv Novakove seste? Da mi je to vidjeti! To bi bio superspektakl.

Mari

Marijeva cetvrta je odlicana ali malo iza Rafine. Doduse on ne moze igrati u njoj dan i noc.

Peta mu je takodjer jako dobra, jaca od Rafine ali slabija od Novakove, da ne pricam Federerove.

Za sada nema seste. Ali ko zna, sa Lendlom je mozda nadje.

Najveci Marijev problem je da pogodi s kojom treba da igra. On je ziheras i ima tendenciju da se drzi cetvrte.
            Last edited by NI; 22-01-13, 21:46.

Comment

• I ja misim da ne moze. Previse mi je on maneken za dva iznenadjenja na jednom turniru ;) Nista licno Bojana
              a ovo za Mareja, pa sta znam, nije da je bas to ok ali opet, zvucniji mec je svakako Fedov i to ne samo zato sto je Fed u njemu, tako da profit motiv kaze da taj mec treba da ide u nocni
              Last edited by Shardonnay; 22-01-13, 21:33.
              in another life
              I will love you again, RF.

Comment

• Iskreno, i meni uzasno idu po nervima. Voleo bih da veceras Jeremy zapadne u stanje totalnog ludila i otrese ga kao slinu. Da budem iskren do kraja, ne bih imao nista protiv da i Jo upadne u istu fazu i izbaci Federera Ali naravno, nista od toga.
                Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• On je pravi igrac koji moze da izbaci Mareja, tj. njegov stil je odgovarajuci. Jak servis, jak fh i kad krene da samara lopticu, tu stvarno nema odbrane.
                  Samo je problem sto mu se to bas retko desava, tj. cesca je varijanta kad udara kao bez glave i sve promasuje
                  Ja zivim u nadi da moze jos jedno cudo na ovom turniru da se desi

sigpic

with experience.

Comment

• A sta ako samo imaju petostepeni menjac ?
                    Dayman (a-a-ah...)
                    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                    Champion of the sun (a-a-ah...)
                    You're a master of karate and friendship
                    For everyone

Comment

• Tesko ce mu biti, bas tesko... Mada, ako Marej bude imao jedan od onih svojih cudnih dana, nista nije iskljuceno... Meni bi bilo drago zbog njega da dobije i da dokaze da je konstantan jer su mu posljednje dvije pobjede bas velike, ali s druge strane, protiv Federera nece moci i ja vise ne bih imala za koga navijati do kraja tako da se nadam da ce to Marej lako i da ce do titule.

Comment

• @NI
                        ako vec pricas o brzinama, komotno mozes da dodas i Del Potra.
                        On sa sestom brzinom Nadalu skida set sa 6-1, i to na najsporijoj sljaci.
                        Da li USO 2009 uopste treba pominjati?
                        Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Nema sanse Jeremya da drzi ludilo toliko dugo, a udarce svakako ima. Ko god izbaci smora dobro je. Jeremy, Roger, David ili Novak.
                          sigpic

Comment

• @Gandaf

Vecina mjenjaca su petostepeni. Samo izuzetni imaju sestu brzinu, barem u tenisu.

@Navras

Lendl je donekle u pravu. Iako sporiji nocni uslovi vise leze Mariju.

@Chardo

Da li Chardy moze da izbaci Marija. Sanse su mu manje od 10%, iako se igra po danu kad su uslovi brzi. Ovo nije Sinsinati sa superbrzom podlogom i Marijem koji jos nije sletio na zemlju poslije Olimpijade.

Ako se to iznenadjene desi Chardy mora da igra bolje nego ikada i Mari mora da podbaci. Marijeva forma jos nije testirana ali ne mislim da je u tako losoj formi. Isto tako nije testirano kako ce se Mari nositi sa bremenom punog favorita. Nadal, Federer i Djokovic (sjeti se Vavrinke) su pokazali da mogo dobro da se nose sa time.

Comment

• Te brzine su stvar koja ne zavisi samo od igraca koji je "ubacio" u brzinu... Zavisi prije svega od toga ko kome kako odgovara i momentuma... Isto tako je veoooma rijetko, tj. gotovo nemoguce da 2 vrhunska igraca igraju u 6. brzini duze vremena... Jedan drugog uvijek sputavaju i uvijek su, ako nista drugo, sreca i momentum na strani jednog...
                              A protiv ovih koji nemaju 6. brzinu nije nikakav izazov igrati u 6. - primjer Serene i Saraopve koje u 6. prase sve ostale u 90% slucajeva...

Comment

• Originally posted by NI View Post
                                @Navras

Lendl je donekle u pravu. Iako sporiji nocni uslovi vise leze Mariju.
                                Lendl zaboravlja kakav je zreb imao Skot. Da je imao jace i atraktivnije protivnike verujem da bi imao i bolje termine.
                                Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

Working...
                                X