Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NI View Post
    Da bi TB bio lutrija protivnici moraju da budu barem priblizno jednaki, sto obicno jesu cim je doslo do TB-a.
    Do Tiebreaka se doslo zbog cudnog nacina igre na servis Tomica. Naime, Federer je igrao do break lopti, a onda je Tomic nalazio najbolje udarce i spasavao ih. Mislim da je bilo 7-8 break lopti samo u tom setu.

Nikako se ne slazem sa tim da su bili priblizno jednaki jer, Federer je zavrsavao svoje gemove unutar 80 sekundi, dok se Tomic mnogo mucio i do TB-a je dosao uz dozu srece.
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• NI nije mu dao nikakvu sansu na servisu, a obojica znamo da Federer moze dosta bolje od ovoga. Ne sto se tice servisa vec riterna i igre u polju generalno. Prilicno rutinski ako mene pitas. Mozda ne bi bilo tako da Bernard na startu nije izgubio servis i tu odma izgubio set. Federer je imao neke ekstremno spore servise koji su bili asevi i servis vineri. Taj isti Bernard mu je na travi uzeo set prije godinu i po skoro. Napredovao je vidi se ali Federer ima 31 punu godinu i lagano izlazi na kraj sa njim. Nadal, Djokovic, Murray su ga pobjedjivali kad je bio mnogo mladji, tako da ne vidim jos uvijek neko cudo. Stavise Brands je mogao biti tu isto, nije mu mnogo falilo.
      sigpic

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
        Do Tiebreaka se doslo zbog cudnog nacina igre na servis Tomica. Naime, Federer je igrao do break lopti, a onda je Tomic nalazio najbolje udarce i spasavao ih. Mislim da je bilo 7-8 break lopti samo u tom setu.
        Slazem se. Nije li kvalitet igrati najbolje udarce kada trebas spasiti brejk loptu? U drugom setu ih je bilo 6.

Originally posted by Vladan View Post
        NI nije mu dao nikakvu sansu na servisu, a obojica znamo da Federer moze dosta bolje od ovoga. Ne sto se tice servisa vec riterna i igre u polju generalno.
        Tu je vjerovatno kljucno neslaganje. Federer moze bolje, ali ne puno. Imao je izmedju ostalog 46 vinera naspram 20 neiznudjenih. Tomik je bio 42/41. To su dobri brojevi.
        Last edited by NI; 19-01-13, 17:16.

Comment

• Cao drugari ovde ,,TheZix90'' samo imam novi sada profil jer sam zaboravio sifru za stari i sifru za email kada sam obarao sistem,citao sam vase postove dva meseca i razmisljao da li da se vratim da ne nerviram ponovo ljude ovde ;-)Sto se tice meca Djokovic-Wawrinka ocekujem jak otpor Wawrinke barem dva seta,ali ocekujem i od Novaka odlicno izdanje,jer se igra u njegovom omiljenom terminu.Videcemo koliko Stanov bekend moze da naudi Novaku :-D
          Last edited by Zile90; 19-01-13, 17:37.

Comment

• Znamo koliko Stan moze ali isto tako znamo da se gotovo uvijek raspadne protiv najboljih i ako ima sansu, a cesto je ima. On se niposto ne smije potcijeniti i sa njim nista nece biti lako, mora se strpljivo cekati sansa. Ako treba do TBa, do TBa. Obicno mu nesto losije ulazi servis na pocetku i Novak tu ne smije da prosipa, drugi servis je svakako velika sansa, prvi kad pogodi tu je bas tesko posto ima odlican ravni servis i kad krene da cisti linije nema stajanja. Posto je vecernji termin bice sporije mada i Stan voli tako, svakako se bolje snalazi na sporijim nego na brzim podlogama.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
              Cao drugari ovde ,,TheZix90'' samo imam novi sada profil jer sam zaboravio sifru za stari i sifru za email kada sam obarao sistem,citao sam vase postove dva meseca i razmisljao da li da se vratim da ne nerviram ponovo ljude ovde ;-)Sto se tice meca Djokovic-Wawrinka ocekujem jak otpor Wawrinke barem dva seta,ali ocekujem i od Novaka odlicno izdanje,jer se igra u njegovom omiljenom terminu.Videcemo koliko Stanov bekend moze da naudi Novaku :-D
              Ej di si...
              "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Lijepo sam vam rekla da ne ocekujete senzaciju od meca Federer-Tomic.

A sto se tice Del Potrovog ispadanja... Sardi je odigrao mec karijere, u prva dva seta je igrao kao manijak, a u 5. setu se nije raspao, sto je za jos vecu pohvalu i za kraj je odservirao as. I pored toga sto je Delpo odigrao mec ispod svog prosjeka, sve zaslzge idu Sardiju koji me odusevio ( i nasim forumskim baksuzima).
                Del Potro... U prva dva seta em nije znao sta ga je snaslo, em mu nista nije polazilo za rukom, pa je Sardijev forhend bio za klasu bolji od njegovog. em servis nije radio kad je trebalo, em je kretanje bilo losije od proslogodisnjeg... Ali pored svega toga je bilo odlicnog tenisa, dobrih poena i genijalnih Delpovih reakcija, grlio je linijskog sudiju od muke, isao malo da vidi sta ima kod publike i pozirao im, isto od muke i dobar dio meca nije mogao da vjeruje da mu nista ne polazi za rukom. Promasio je toliko zicera nicim izazvan da je to ludilo.
                S druge strane Sardi odlcan, servis na nivou (ako zanemarimo da je lopticu dosta puta izbacivao u stilu Ane Ivanovic ), forhendi mocniji od Delpovih, riternirao je mocno i koristio svaku priliku da napadne. Bilo je i ispucavanja, ali je bogami dobro i pogadjao.
                U taj brejku 3. seta je Delpo pokazao klasu i bila sam ubijedjena da ce sad preokret, prvo sto sam ocekivala Francuzov raspad, drugo sto je i Del Potro bolje zaigrao... Kad su usli u 5. set mislim da je malo ko ocekivao da Sardi moze do pobjede, sto fizicki sto psihicki, ali on je sampionski odigrao, servirao i napadao kao na pocetku meca. Delpo se izglupirao i pretrpio brejk, a Sardi je kasnije sampionski servirao i nije mu dao sansu da preokrene.
                Steta za ovo ispadanje, koliko ste ga hvalili u ovim mecevima koje nisam gledala, ocekivala sam da ce ekspresno zavrsiti mec, ali njemu bas nista nije polazilo za rukom nocas i ja jednostavno nisam vidjela nikakav napredak u odnosu na proslu godinu.

Comment

• Evo me Larisa,jedino si me ti pozdravila,ostale briga :-( Ae da ne spamujemo temu,veceras se kuckamo ;-)

Comment

• Opet ti u defetizam?
                    Da si listao Novak temu video bi koliko sam te pozivala.
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Do kad su igrali Gael i Gilles?
                      Neobicno je vidjeti ovako mecevima siromasan raspored...definitivno se vise ne vrijedi buditi prije 5
                      Steta sto necu moci gledati vecernji program, bit ce jako zanimljivo...bas me interesuje dal Ana moze sastaviti dva dobra seta, jer ce sigurno imati svoju priliku u svakom od poena...bila bi dobra stvar da razbije Agu, ali se nesto bojim da ce je magistrica Aga natjerati da unisti samu sebe

Comment

• Do pola 3, po nasem
                        Ono je stvarno trebalo videti, Simon koji servira oko 130km/h i to su mu bili brzsi servisi i Monfils koji to lagano vraca i uopste ne napada
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Ja sam se ukljucio nekada u toku 5.seta i mislio da se zagrijavaju,ono opusteno, kada ono igraju poen

Comment

• Sta ces, nigdje im se ne zuri
                            Sve mogu gledati, al njih dvojicu stvarno ne bih mogao...preludi su

Comment

• Na ovo sam sad naisla

AY2SjcE.jpg

ali stvarno je bilo zanimljivo pratiti mec, posebno sa komentarima na tviteru, davno se nisam tako smejala
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Ludaci...

Comment

Working...
                                X