Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• U danu kada Bernard Tomic igra tenis svi ostali mecevi su u drugom planu

Prosle godine smo se svercovali sve do kraja ali ove izgleda nema sanse da vidimo full meceve sa Australian Opena na YT-u, ne daju dusmani
    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Novak rutinski, BH perfektan. Da PHM nije onako dobro servirao, tesko da bi mogao da uzme vise od 10 gemova. Kei na glupost izgubio prvi set, posle toga lagano dobio Haneskua, sa Berlokom ne bi trebao imati problema. Grigor lagano izgubio, to nisam ocekivao. Mussell namucio Berdiha u drugom setu, vodio je 4-2, ali nije uspeo da zadrzi servis gem i posle toga je usledio raspad. Ebden je imao sve, ali nije uspeo da dobije Juznog, propustio je jednu mec loptu. Cudno mi je da je Devvarman razbio Phaua, izgleda da je poceo da igra, mada opet mislim da Janovicu nece moci nista da uradi. Monako je uspeo samo 4 puta od 13 da zadrzi servis, verovatno ga i dalje muci povreda. Steta za Milmana, mogao je da napravi potpun comeback. Troicki normalno da je choknuo, a Bagdatis je imao puno problema protiv Ramosa, ali ipak uspeo da pobedi u 5. setu. Tipsu nisam gledao, ali po komentarima vidim da je bio odlican mec. Ima sad odlican zreb, do Ferera bi trebao da stigne, a mogao bi vala i do polufinala. Kod zena bez nekih iznenadjenja. Ana i Jelena koliko vidim rutinski idu dalje i verovatno cemo imati srpski duel 3. kola.

Veceras Marej pocinje svoj pohod ka tituli i igra protiv Hasea koji je van forme, ali uvek mu zadaje probleme. 2011. u 2. kolu USOa je Marej morao da se vraca sa 0-2, a 2008. u 1. kolu Roterdama Hasega je pobedio 2-0. Haase je bas ispao iz ritma i ovo ce biti lagan trening za Endija. Rodzer igra protiv Pera i ne bi trebalo da ima problema iako mu je ovo prvi mec posle WTFa. Igrali su skoro u QFu Bazela i pocistio ga je Rodzer lagano, ni sada mu nece moci nista. Tomic kaze da se oseca nezaustavljivo i odlicno na terenu, a igra protiv protivnika koji na AOu u 3 meca nije uzeo ni set, a to je Leonardo Majer. Takodje nije igrao nijedan turnir pre AOa i ako se Tomic ne bude glupirao ovo ce biti laganih 3-0. Monfils-Dolgopolov, 2 klovna i gledacemo cirkus... Pojma nemam sta ce ovde biti, ali ako je Gael zdrav, trebalo bi da pobedi. Kolju necemo gledati, ali bi trebao da pobedi Selu, Delpo ce verovatno lagano protiv Manarina, a Tsonga-Llodra ce biti bas mocan mec za gledanje ako Llodra bude bio na nivou, al' vrlo tesko...
      Last edited by Dusan; 14-01-13, 21:19.

Comment

• Ima nekoliko zanimljivih meceva veceras, treba pogledati Endija na pocetku, zanima me da li ce Haase ponovo da mu pravi problem ili je ova podloga prespora, tako da nece imati sanse. Conga-Ljodra i Dolgo-Monfils su po imena najzanimljiviji mecevi, ali verujem da ce Conga lako da izadje na kraj sa Ljodrom, dok kod one dvojice cirkus ne moze da izostane
        Verujem da Fed nece imati problema sa Paierom, ali ipak mu je to prvi takmicarski mec jos od novembra i sigurno ce mu trebati vremena da udje u ritam, a Paire je dobar igrac, talentovan, ima dobre udarce, ali i ludu glavu
        Haas i Nieminen je isto zanimljiv mec u najavi, posebno ako i jedan i drugi budu dobro raspolozeni, onda ce to bas da bude dobar i lep mec.
        I kako da zaboravim doskorasnjaeg australijskog no.1, Marinka protiv Cilica

a ja nista od toga necu gledati
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• U koliko pocinju Dolgo i Gael?
          "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
            U koliko pocinju Dolgo i Gael?
            Nocni program na Hisense areni, po nasem vremenu u 9 ujutru.

Comment

• Vrlo zanimljivo prvo kolo i kvalitetno, mislim prvi deo prvog kola, a noćas onaj drugi, ne sumnjam podjednako siguran za favorite. Nema tu za sada iznenađenja.
              I ovde ću malo šta odgledati, možda kao i ovu prethodnu noć/dan nešto štrpnem tu i tamo... Novak siguran... BH slajs forsirao i više nego obično, skraćivao poene, Južni se baš namučio, Viktor prop'o dibidus, Janko i Ozi pružili lepu partiju, Maša ono što sam videla imala ubitačne vinere iz FH, JJ me iznenadila prolaskom u drugo kolo...itd, itd...
              U svakom slučaju preporučujem meč Monfis -Dolgopolov za opuštanje, ako ste imali težak dan, a sutra ne radite ništa pametno.

P.S. I bez insinuacija na moj status... to je delo drugara-sapatnika iz MU.
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nisam uspela nijedan mec da odgledam,samo Noleta skracen snimak,nasi prosli osim Viktora,bas mi zao,nesto mu ne ide pa ne ide
                Napred nasi s Noletom na celu kolone
                sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Zajebao si se Dule,igraju na Margaret kortu,ali je vreme isto.Elem,veceras mecevi nesto interesantniji nego sinoc,ima sta da se pogleda itekako.
                  NA RL areni nece biti rezultatske neizvesnosti ni u jednom od tri meca,makar ne bi trebalo,ali u svakom slucaju treba obratiti paznju na duele da vidimo u kakvoj su formi Federer i Marej,Federer je posebno interesantan meni jer je bas nije dugo igrao.Na Hisense areni bi mogli da vidimo atraktivan tenis ako nista drugo u duelu izmedju Lodre i Tsonge ali nista vise od toga.Tsongi je ovo omiljen turnir,dok je za Misu i njegov stil igre ova podloga prespora.Del Potro i Manarino zatvaraju tamo program,Delpo zna da sporije upali i ako se to desi,a desilo se i prosle godine protiv istog protivnika na istom terenu mozemo gledati neizvestan mec,pobeda naravno ne dolazi u pitanje mada Del Potro nije u blistavoj formi.
                  Doskora najbolji teniser Australije Matosevic Marinko pokusace da dodje do iznenadjenja i pobede nad Cilicem.Sa podrskom publike nista nije nemoguce,imajuci u vidu da Marin zna da podbaci a i nije se proslavio na startu sezone.Ipak,Hrvat je favorit,i ocekujem od njega da se izbori sa Marinkom.U nocnom programu duel dva klovna,koji moze biti mec koji je melem za oci,a moze se pretvoriti i u nesto potpuno suprotno.Gael dobro igra,nema dileme na pocetku sezone sto se ne moze reci i za Dolgopolova.Nezahvalno je prognozirati bilo sta,ali ja ocekujem pobedu Gaela.
                  Duel dva veterana Hasa i Nieminena bice jos jedan od derbija prve runde.Ocekuje se lep tenis,Has je favorit ali i Jarko ima svojih sansi.Gaske ne bi trebao previse problema da ima sa Montanjesom,ali je moguce da ce mu Spanac koji se raspada u zadnje vreme otkinuti set,vise od toga tesko.Raonic bi trebao lako sa Hajekom,a bice interesantno i videti neke mlade igrace iz Australije,Micel i Dakvort igraju medjusobno,dok ce Savil igrati sa Go Soedom.Dobar nas program ocekuje sigurno,nadamo se lepom tenisu
                  sigpic
                  http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Originally posted by Gandalf View Post
                    Rodzer je rekao da mu se cini da je podloga malo brza nego prosle godine. Meni se i dalje cini da je prespora
                    I ja sam to procitala, rekao da je da smatra da je podloga 10% brza, ali meni je bas spora
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• ^
                      Koliko li su mu platili da to izjavi
                      Dayman (a-a-ah...)
                      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                      Champion of the sun (a-a-ah...)
                      You're a master of karate and friendship
                      For everyone

Comment

• Nole-Harrison,Lopez-Stepanek i to je to od zanimljivih meceva za danas.
                        Kuznetsov-Anderson bi mogao biti zanimljiv mec,Kuznetsov-a sam zapazio protiv tsonge na french openu i vrlo dobro je igrao.
                        Originally posted by Casiraghi
                        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Pa dal je ovaj Bellucci normalan, od koga je izgubio Oborio mi tiket kreten Bas igrac sa kojim nikad ne znas, od svakog ce da izgubi

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                            I ja sam to procitala, rekao da je da smatra da je podloga 10% brza, ali meni je bas spora
                            meni se na Fedovom mecu cinila brzom
                            a posle sam na poslu gledala Haas-a i tu mi je bila spora. Lupam znam al tako mi je izgledalo.
                            in another life
                            I will love you again, RF.

Comment

• Izuzetno uspešan dan za mlade teniserke.
                              Pre svega čestitke Vekić! Očekivao sam pobedu, ali ne i ubedljivu! Bravo. Sloane i Laura očekivano. Prošle i Annika Beck (izbacila Shvedovu) i Putintseva. Luksika Kumkhum iznenadila Arvidsson... Drago mi je i zbog Gavrilove... Uspešan dan za mlade nade

Serena prati Mašu

A šta reći za Kimiko...

Comment

• Ne znam, tj ne mogu da tvrdim sigurno, ali ove Radvanske su sigurno u nekakvim rodbinskim vezama sa vlasnicima Euro Sporta. Ajde Agnjeska sto ide svaki mec uzivo, ali poceli i Ursulu a za to vreme najmanje pet boljih meceva ide
                                Last edited by Sandugp; 15-01-13, 13:47.
                                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Working...
                                X