Ne moras ti placati, Novak ce to platiti
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2013 godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by shminka View PostNe moras ti placati, Novak ce to platitihttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Comment
-
Stan je postao bas masina, a njegov tenis na kanalima SKa izgleda jos i bolje
Na 3-4 u odlucujucem setu spasava BP fantasticnom BH paralelom. To TBa lagano, a u istom rutinski,,,rutinska pobjeda kad igra i nije bila na najvecem nivou
Sutra Julien...volio bih da pobjednik osvoji turnir
Comment
-
PEKING:
http://en.wikipedia.org/wiki/2013_Ch...29#Withdrawals
Seeds:
Novak Djokovic
Rafael Nadal
David Ferrer
Tomáš Berdych
Richard Gasquet
Stanislas Wawrinka
Tommy Haas
John Isner
Withdrawls:
Marin Čilić (suspension)
Ernests Gulbis
Jerzy Janowicz (back injury)
Martin Kližan
____
Nadalu moze biti tezak protivnik u QF samo Isner, Noletu Isner, Haas i Wawrinka :-D Znaci nadam se Gasquetu u QF i Ferreru u SF :-DLast edited by Zzz; 27-09-13, 20:10.
Comment
-
Danasnji tenis mu nije bio bas tako sjajan kao sto opisujes , Tursunovljev 2 servis, ali vazno za Stana da je oko 100 poena iza Rogera na race-u ima vec jako realne sanse za London.
Delim misljenje za Juliena, samo da ne izgubi jos jedno finaleSimilis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by shminka View PostMa kad gledam tenis na TVu sve mi izgleda nestvarno dobro
Nije igrao na najvisem nivou, to sam rekao...ali neki segmenti igre su vrhunski...a to prije nije imao...odusevio me FH iz trka danassigpic
Comment
-
Iste muke sa strimovima, volim recimo pogledati i meceve u prvim kolima i manjih turnira, koji cesto nisu na nasim kanalima, pa dok nadjem , registracija, pa kvalitet..ali sve u svemu velika razlika u odnosu na vreme kad se pred letnji raspust gledao RG na 2 kanaluSimilis simili gaudet
Comment
Comment