Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2013 godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Match Time: 00:38:44

J Tipsarevic 6 0
    A Falla ....... 3 3
    Last edited by Žika; 20-07-13, 01:59.
    sigpic

Comment

• Chudan mech,mislim da mu je svjesno prepustio drugi set,evo sad cemo vidjeti ...
      SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Razbija ga Falla

Comment

• Originally posted by AleksaVP View Post
          Sada mora Janko da igra bolje, mora da se zaradi malo vise novcA . A i dete cemu dati verujem vise volje da igra i nadam se da se vraca u TOP10
          U pravu si,izgleda ce pochet da zaradjuje kao nekad,manje znoja a vishe uplata

Comment

• Meni Falla bolju igru prikazuje na servis Tipsarevica, 2 put ga brejknu u drugom

Comment

• 3 puta

Comment

• Da , 3,zaboravih zadnji gem,izgleda poche ovaj da se folira sad,ne odgovara mi predajaaaa

Comment

• Kriminal, 2 duple i dva FHa u mrezu

6 vezanih gemova za Fallu

Comment

• Samo da buva ne preda

Comment

• Kako su ovo providne fore

Edit- po 2 metra u aut ahahaha
                      Last edited by shpageti; 20-07-13, 02:37.

Comment

• Mogao bi i Janko reket promjeniti

Comment

• Hvala Janko+Bilja
                          P.S. Drugi put nemoj ovoliko dugachko i chesto u aut jer da te ne suspenduju a trebash mi bash ;)

Comment

• Типса као форсира бекенд Фаљи, а лопте пласиране без дубине и Фаља као на тренингу не мрда ни корак..
                            после пар пребачених лопти Типса као да нема идеју и ударци све слабији и несигурнији.. Фаља се све више комотно осећа и види се да је сигуран у добар исход... Јанко разочаран, веровао је да може на овој подлози да игра са Фаљом, али шипак, ноћас по оном хладном времену није ишло... публика у капутима срећно дочекала крај...
                            sigpic

Comment

• Ove godine Janku je sve oprosteno bar sto se mene tice ... nek gubi meceve, nek pre(o)daje meceve i neka pauzira ovu godinu jer su mu misli ocigledno sa Biljom i bebom i to je mislim vaznije od turnira i pobjeda i ATP liste

Comment

• Ja kontao turnir u Bogoti na sljaci kad ono beton. Danas finale pre finala Anderson-Karlovic. Ivo bi u slucaju titule dosao na 89-u poziciju na rang listi.
                                Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

Working...
                                X