Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2013 godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Moram vidjeti tog momka na djelu, prenijeću ti utiske nakon sutrašnjeg meča.
    “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• O-ho... Protiv Przysieznog igra... Poljak je otkazao Braunschweig prošli tjedan, ali ne vjerujem da je išta ozbiljno... Svaki meč u kojem bombarder igra, za mene je meč vrijedan gledanja.... Još kada tomu nadodamo mladića kojeg nikada nisam gledao - nema bolje kombinacije...
      "Postoji jedno nepisano tenisko pravilo koje kaže sljedeće - ako vidite da loptica ide vani, onda je pustite da ide vani"-- Mićo Dušanović - finale Wimbledona 07.07.2013. godine.

Comment

• Nadam se da me nece obrukati, ali ne mogu bas da budem miran kada je u pitanju debi neke nove generacije na ATP turnirima klinac je cudo, na Vimbldonu je bio najmladji igrac u zrebu pa se borio kao lav do 1/4 protiv dosta starijih momaka, da ne podsecam da je na debiju na Fjucersima igrao 1/4 singla i 1/2 dubla

Vec se polako nazire veliko rivalstvo njega i Kvinzija u buducnosti (na sljaci je vec pocelo i Stefan uspeva da uzme po set), a rodjeni su istog dana
        Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Kozlov ima brejk prednosti u drugom i vodi sa 3-0. Momak fakat ima karakter, već je spasio 9 brejk lopti, a u prvom gejmu drugog seta je spasio 3 vezane i uzeo gejm.
          “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• zaista sjajnu glavu ima kozlov, u tb spasiti 6:3 sa 2 servisa za przenog, u 3. setu od 0:3 do 3:3, bice igracina od njega

mikal samo leti na mrezu, a stefan ga probija ko od sale, 2bp odose u nepovrat kod prve promasio fh paralelu par mm
            ipak koristi trecu fenomenalnom fh paralelom, ajmo sad do pobede
            Last edited by Monfa; 08-07-13, 19:22.

Comment

• Steta

Comment

• posle brejak uzima MTO i gubi svoj servis, ipak ne moze telo da izdrzi toliki napor

Comment

• Da nije igrao juniorski Wimbledon danas bi dobio meč, grčevi su ga koštali velikog uspjeha. Po viđenom u 1/4 protiv Edmunda i sad, mislim da nema više šta tražiti na juniorskom nivou, samo ga može koštati bržeg proboja. Svakako je jedan od igrača koji će u budućnosti još više skratiti teren, a možda ga zbog njega i prošire Već sad šiba FH dijagonale kao veliki Mora staviti sve na FT i CH turnire od sledeće godine i lagano se probijati. Rodio se u pravo vrijeme, gdje bi za nekoliko godina trebao da mlati one Ruse

Comment

• Gledah dana su kafani Ymera, mozda i bude nesto od njega. Sasvim je korektan sa oba krila, servis mora bolje da ga sluzi ali kad ubaci prvi ne brine previse, vrlo dobar je i posle drugog.
                    sigpic

Comment

• Stuttgart, Germany
                      07 -14.07.2013
                      Prize Money: € 410,200
                      Clay

Kostur:

http://www.atpworldtour.com/posting/2013/321/mds.pdf

Newport, U.S.A.
                      08.07 -14.07.2013
                      $ 455,775
                      Grass

SkiStar Swedish Open

Виктор одмах брејк... ајде Викторе покупи тај меч..

први сет узе Виктор: 6-4
                      Last edited by Žika; 09-07-13, 13:37.
                      sigpic

Comment

• Meni se cini ili je podloga u Studgartu uzasno losa?
                        OVAKO

Comment

• Stakhovski izgubio u 1. kolu Bastada od Strufa.. Toliko o toj pobedi protiv Federera, vec zaboracljeno

Meni je samo birno da Fernando prodje Da se vrati u top 20 pa ako moze i u top 10 (sto mislim da je nije moguce)
                          link

Comment

• Osvetio sam Roleta!!!
                            Last edited by pecaros; 09-07-13, 19:02.
                            sigpic

Comment

• Doktor se vraca U TB-u 7:5 dobio prvi set protiv Vaselana... Mada je imao 3 BP na pocetku seta. Kveri na pragu poraza od Smiceka
                              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ja i ne kontam da se vratio Ivo posle bolesti, drago mi je da je uspeo..
                                link

Comment

Working...
                                X