Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2013 godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tacno sam znao da ce ovo da se desi, ne odgovara Llodra Delpu nikako.
    Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Mora Delpo bolje kad dodje do razmjene, ne salje duboke i jake lopte, omogucava mu da ga pritisne, sa osnovne ili mreze nebitno je, protiv Llodre se covjek tesko moze odbraniti u ovim uslovima.
      Inace Llodra nenormalno servira!
      sigpic

Comment

• Delpo ako pozuri, mogao bi stici na isti let za Dubai, sa Jankelom
        sigpic

Comment

• Hahah, Delpo legenda!
          Uze telefon zeni iz publike u sred gema, "opali" sliku i vrati joj ga
          Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Hahahah kakvo slajs nadigravanje i onda Llodra veli dosta je bilo, sijevnu strasan BH viner
            sigpic

Comment

• Dvije duple u TBu, jedna na pocetku, druga na kraju i tako Delpo dolazi do izjednacenja, dobija momentum, mada se mora reci da je bio bolji u zavrsnici ovog seta, imao je vise sansi.
              sigpic

Comment

• Ajmo Delpo
                Jankela dobro poceo i onda stao.Sta bi, ne znam,dal jos posledice povrede ili malodusnost,ali izgleda Biljana pod hitno mora da podvikne
                E,onda glavu gore bice bolje Jankela
                Tako Delpo zavrsavaj brzo treci set
                sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Super, treći set, taman da i ja nešto vidim

Comment

• Koliko god Delpo ima dobar BH, a ima prilicno dobar on ne moze da pravi razliku sa njim, ne moze da dolazi do vinera u kontinuitetu, danas to Llodra najbolje pokazuje, koliko je samo njegov BH ubojitiji.
                    sigpic

Comment

• Ajmo Miha,obozavam tvoj tenis. Treci set 2:2

Comment

• Cini li se i vama da je kvalitet tenisa ove godine mnogo veci od proslih? Ne obracajte paznju na finale Sao Paola koje je bilo ocajno
                        Prijeti Llodra, ne smije Delpo sad da popusti. Zanimljivo je da u ovim fazama turnira ne pojacava ni tokom meceva u kojima visi
                        sigpic

Comment

• Lodra je zaista odlican, mada mi Delpo deluje pomalo nezainteresovan
                          sigpic

Comment

• Delpo uvek deluje nezainteresovano, makar meni
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Nezainteresovano ili ne u velikom stilu spasava 4 brejk(mec) lopte, suva klasa.
                              Inace preko godinu dana vec igra drugacije do i od polufinala.
                              sigpic

Comment

• Scena sa fotografisanjem gledalaca odaje Delpovu opustenost, a verujem da mu ovaj turnir nije imperativ. Dubai samo sto nije.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X