Originally posted by Vibe
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Formula 1 Grande Premio Petrobras do Brasil (Sao Paulo)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
brzo prodje ova sezona.. a najvise trka.. uh posle ove trke.. ostaje mi jos da gledam pocetkom decembra ROC ( Race of Champions ) pa malo u januaru Dakar i WRC .. pa onda treba cekat mart i pocetak vecine sampionata
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View Post
Od toga ko uzme koliko titula u ove 2 godine zavisice i raspored snaga u Ferrariu 2014.
Originally posted by NebojsaNS View PostPored Mihaela, ova trka ce biti poslednja i za HRT.
A Red Bull ce od sledece godine biti Infiniti Red Bull. Koliko nakaradno to zvuci, proizvodjac automobila ce biti sponzor proizvodjacu energetskih pica koji prozivodi automobile za trku. Skroz naopako, sad i definitvno.Last edited by Vanja #66; 25-11-12, 12:27.
Comment
-
http://mladenjergovic.com/birajmo-top-10
Ako ima zainteresovanih, malo glasanje.
Ko bude hteo, neka ostavi ovde svoj gals, cisto da uporedno vidimo ko sta ovde misli. Isti kriterijum - nema kriterijuma...
Ja sam galsao:
1-Alonso
2-Vettel
3-Hamilton
4-Raikkonen
5-Perez
6-Hulkenberg
7-Webber
8-Button
9-Massa
10-Ricciardo
Zaboravih Hulka...Last edited by Vanja #66; 25-11-12, 14:16.
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostPored Mihaela, ova trka ce biti poslednja i za HRT.
Koja je uopste svrha imati 4 bolida na stazi svaki vikend koji nisu ni priblizno bilo kakvoj konkurenciji,osim sto zadrzavaju brze vozace nemaju neku bitnu ulogu.
Comment
-
ima li link za hrt da je potvrdjeno da je ovo zadnja trka.. ja sam citao da ce MOZDA bit zadnja trka ali da se ne zna nista
Comment
-
da je zvanicno prvo bi pisalo na f1.com ali ja ne vidim nista.. ne bih volio da je zadnja trka za hrt.. volio bih da ima 15 timova.. sto vise to bolje i zanimljivije.. ali ne ovako podjeljeni kao sada sto su.. naravno postoje brzi i spori.. ali ne ovolika razlika
Comment
-
kazu promenljivo tokom trke ce bit ?
Comment
Comment